«Ο Σενσίμπιλε εκλεκτός του νέου επενδυτή στον Παναθηναϊκό»!

«Ο Σενσίμπιλε εκλεκτός του νέου επενδυτή στον Παναθηναϊκό»!

Gazzetta team
«Ο Σενσίμπιλε εκλεκτός του νέου επενδυτή στον Παναθηναϊκό»!

bet365

Ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει πως νέος επενδυτής βρίσκεται προ των πυλών του Παναθηναϊκού και μάλιστα έχει επιλέξει τον Πασκουάλ Σενσίμπιλε, ο οποίος δήλωνε άγνοια, για νέο τεχνικό διευθυντή του «τριφυλλιού»!

Το calcionews24.com αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Μετά την περιπέτεια στην Τραπάνι και στην Αλεσάντρια ο Πασκουάλε Σενσίμπιλε μπορεί να κάνει μια νέα αρχή στον Παναθηναϊκό. Ο νέος επενδυτής του ελληνικού κλαμπ έχει τον πρώην τεχνικό διευθυντή της Σαμπντόρια στις πρώτες του επιλογές. Ο Σενσιμπίλε ήταν έμπιστος του Σαμπατίνι ο οποίος τον πήρε μαζί του στην Παλέρμο το 2009 ως συνεργάτη. Τα τελευταία χρόνια έχει περιπλανηθεί σε όλη την Ιταλία ως τεχνικός διευθυντής ενώ ήταν υπεύθυνος και στην Σαμπντόρια ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν στην Μάντοβα, την Τραπάνι και την Αλεσάντρια και πλέον μπορεί να φύγει και πάλι για την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνέλεξαν οι συντάκτες του www.calcionews24.com ο Παναθηναϊκός περιμένει κάποια νέα τις επόμενες εβδομάδες. Ο σύλλογος είναι σε οικονομικές δυσκολίες και η ομάδα θα μπορούσε να καλωσορίσει έναν νέο επενδυτή που ενδιαφέρεται για την αναγέννηση του Παναθηναϊκού. Και η ομάδα είναι έτοιμη να κάνει σημαντικές αλλαγές στον τομέα της διοίκησης. Αρκετά διαφορετικά προφίλ ανθρώπων είναι υποψήφιοι αλλά για τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή είναι δεδομένο το όνομα του Πασκουάλε Σενσίμπιλε».

Πάντως, λίγη ώρα αργότερα ο Σενσίμπιλε δήλωσε άγνοια σε Ιταλούς δημοσιογράφους, τονίζοντας πως ουδέποτε έχει συζητήσει για την προοπτική του Παναθηναϊκού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα