Ο Ατρόμητος κοντά στα παιδιά (pics)

Ο Ατρόμητος κοντά στα παιδιά (pics)

Gazzetta team
Ο Ατρόμητος κοντά στα παιδιά (pics)

bet365

Αντιπροσωπεία παικτών της ομάδας επισκέφθηκαν Δημοτικό Σχολείο της πόλης
Κοντά στα μικρά παιδιά βρέθηκε και σήμερα ο Ατρόμητος, καθώς αντιπροσωπεία παικτών του επισκέφθηκε το 36ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου.
ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με μια ιδιαίτερα όμορφη υποδοχή οι μαθητές του 36ου δημοτικού σχολείου Περιστερίου καλωσόρισαν την αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών του Ατρομήτου που βρέθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο σχολείο τους μοιράζοντας δωρεάν εισιτήρια για το παιχνίδι της Δευτέρας με την ΑΕΚ στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.
Οι μαθητές μίλησαν για αρκετή ώρα με τους ποδοσφαιριστές Σπύρο Ρισβάνη και Ανδρέα Γιαννιώτη, οι οποίοι απάντησαν στις ποδοσφαιρικές τους απορίες και υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα για τα μικρά παιδιά.
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας μοίρασαν στους μαθητές δωρεάν εισιτήρια για το Δευτεριάτικο παιχνίδι του Ατρόμητου με την ΑΕΚ ευχόμενοι να τους δουν όλους στο γήπεδο υποστηρίζοντας την ομάδα της πόλης μας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την άψογη υποδοχή και συνεργασία τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.
Η ομάδα μας διένειμε δωρεάν εισιτήρια σε ακόμα επτά σχολεία της πόλης με την ευχή να υποστηρίξουν τον Ατρόμητο όλο και περισσότερα παιδιά στις εντός έδρας αναμετρήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα