Η νέα συλλεκτική φανέλα του ΠΑΟΚ (vid)

Η νέα συλλεκτική φανέλα του ΠΑΟΚ (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
Η νέα συλλεκτική φανέλα του ΠΑΟΚ (vid)

bet365

Με μότο «μια πόλη, μια ομάδα» και φόντο τη Θεσσαλονίκη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κυκλοφόρησε μια νέα συλλεκτική φανέλα για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο!

Παίξε νόμιμα το Book of Ra Deluxe κι άλλα συναρπαστικά φρουτάκια της Novomatic στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Όπως το συνηθίζει τα τελευταία χρόνια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κυκλοφορεί μέσα στη σεζόν μια συλλεκτική φανέλα, κάτι που επαναλαμβάνει και φέτος, με την τέταρτη εμφάνιση (θα αντικαταστήσει την μαύρη φανέλα) της ομάδας.

Η ιδιαιτερότητα της νέας εμφάνισης του «Δικεφάλου» είναι το φόντο της Θεσσαλονίκης που θα υπάρχει πάνω, εμπνευσμένο από το μότο «μια πόλη μια ομάδα», που λανσάρουν οι «ασπρόμαυροι».

H συλλεκτική φανέλα θα πωλείται αντί 59,90 ευρώ ή 53,90 (για τους κατόχους της κάρτας PAOK Club Card) από την μπουτίκ και το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα