Γκαρθία: «Είμαστε Ολυμπιακός, να δείξουμε την αξία μας»

Gazzetta team
Γκαρθία: «Είμαστε Ολυμπιακός, να δείξουμε την αξία μας»

bet365

Ο Όσκαρ Γκαρθία τόνισε τη σημασία που έχουν για τον Ολυμπιακό τα ματς που έρχονται στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Live στοίχημα όλες τις ώρες και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός στη Nova:

Για το ότι δεν έχει προβλήματα απουσιών: «Αυτή είναι η δουλειά του προπονητή. Να έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους και βάσει των προπονήσεων να επιλέγει τους καλύτερους για κάθε παιχνίδι».

Για το αν το ντέρμπι είναι τελικός: «Για μένα κάθε παιχνίδι είναι τελικός και θέλουμε να το κερδίσουμε όπως όλα τα παιχνίδια. Παίζουμε με τον πρωτοπόρο, έχει μεγάλο νικηφόρο σερί, δεν έχει χάσει πόντο στην έδρα του και δέχεται πολύ λίγα γκολ. Για μας είναι από τα πιο σημαντικά παιχνίδια, πρέπει να τα δώσουμε όλα σαν ομάδα για να μπορέσουμε να πάρουμε αποτέλεσμα».

Για τον ΠΑΟΚ και το ματς του α' γύρου: «Σε μερικούς μήνες πάντα αλλάζουν μερικά πράγματα σε μία ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος στην βαθμολογία με νικηφόρο σερί, έχει επιτυχημένες μεταγραφές που του έχουν βγει. Είναι μία ομάδα που και στον πρώτο γύρο είχε κάνει ευκαιρίες για να σκοράρει. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι γιατί κάνουν πολύ καλή δουλειά».

Για το κλειδί του ντέρμπι: «Οι παίκτες πρέπει να είναι θαρραλέοι. Είμαστε ο Ολυμπιακός και πρέπει να παρουσιαστούμε στο υψηλότερο επίπεδο και να δείξουμε την αξία μας. Μπορεί να είναι πρώτοι αλλά πρέπει να τους παίξουμε στα ίσα μέσα στην έδρα τους».

Για την άμυνα του ΠΑΟΚ: «Όλοι στον ΠΑΟΚ δουλεύουν για την ομάδα και για να μην δεχτεί γκολ, όχι μόνο η άμυνα. Όταν έχει τόσα λίγα γκολ παθητικό όλοι βοηθούν. Όταν δέχεσαι πολλά γκολ σημαίνει ότι κάποιοι δεν βοηθούν. Αυτοί έχουν προφανώς βρει έναν τρόπο για να μην δέχονται εύκολα το γκολ».

Για το κλίμα που βλέπει ανάμεσα στους παίκτες: «Είναι αυτό που θέλει ένας προπονητής, παίκτες με θάρρος που δεν έχουν να φοβηθούν κανέναν. Με σεβασμό στον αντίπαλο, είναι έτοιμοι να δείξουν την αξία τους, ότι είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει να δείξουμε την αξία μας μέσα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ».

Για το αν θα είναι στο αρχικό σχήμα παίκτες που επιστρέφουν από τιμωρία η τραυματισμό: «Κάποιοι θα είναι στην αποστολή».

Για τους Οφόε και Ταχτσίδη: «Αν δεν τραυματιστούν θα είναι δύο παίκτες που θα είναι στην αποστολή. Οι παίκτες θα είναι αυτοί που θα μάθουν πρώτα αν θα παίξουν ή όχι».

Για την γεμάτη Τούμπα: «Χρειαζόμαστε θαρραλέους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα ασχοληθούν μόνο με τον αγωνιστικό χώρο και όχι με όσα γίνονται έξω από αυτόν, γιατί δεν μπορούν να τα ελέγξουν οι παίκτες, θα υπάρχουν άλλοι άνθρωποι γι' αυτό. Εμείς θα επιλέξουμε αυτούς που θα ασχοληθούν μόνο με ό,τι συμβαίνει στο πράσινο του αγωνιστικού χώρου και όχι έξω από αυτόν».

Για το μήνυμά του στον κόσμο: «Ελπίζουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων όπως αξίζει στον κόσμο αυτό. Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην είναι στην θέση που θέλαμε, αλλά έχει ένδοξο παρελθόν και μεγάλη ιστορία και θέλουμε να επιστρέψει στην κορυφή».

Για το αν η οικογένειά του θα έρθει ξανά στην Ελλάδα: «Ελπίζω να επιστρέψουν, όταν θα έχουν διακοπές από το σχολείο τους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα