Ρομαό: «Μπορούμε να επιστρέψουμε στην κορυφή»

Gazzetta team
Ρομαό: «Μπορούμε να επιστρέψουμε στην κορυφή»

bet365

Ο Ρομαό στάθηκε στην καλή άμυνα του ΠΑΟΚ και στην... καυτή Τούμπα, ενώ τόνισε πως ο Ολυμπιακός μπορεί να επιστρέψει στην κορυφή.

Και στο καζίνο... πρώτο τραπέζι Vista (21+)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τογκολέζου μέσου στην κάμερα της Nova:

Για την απουσία του από το προηγούμενο ματς: «Επειδή έπαιζα από την αρχή της περιόδου, ήταν μία ευκαιρία για μένα να αποκατασταθώ κάπως».

Για το ντέρμπι: «Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό ματς για μας. Πάμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και ο στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί».

Για το πόσο επηρεάζει την μάχη του τίτλου: «Είναι ένας τελικός για μας, θα εξαρτηθούν πάρα πολλά για τη πορεία μας από το αποτέλεσμα και γι' αυτό θα επιδιώξουμε την νίκη».

Για το αν ο Ολυμπιακός πιστεύει στην επιστροφή στην κορυφή: «Το πιστεύουμε φυσικά. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, όλα μπορούν να συμβούν κατά την διάρκεια ενός πρωταθλήματος»

Για το που θα κριθεί το ντέρμπι: «Αυτά είναι ερωτήσεις για τον προπονητή, εμείς θέλουμε να πάμε εκεί, να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε»

Για τον ΠΑΟΚ: «Είναι μία πολύ καλή ομάδα, όλοι το βλέπουμε αυτό και δεν είναι τυχαίο ότι τα πάει τόσο καλά στο πρωτάθλημα. Όμως εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους κερδίσουμε».

Για την άμυνα του ΠΑΟΚ: «Έχουν καλή ομάδα και καλή άμυνα, εμείς πρέπει να την προσπεράσουμε. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας στην έδρα τους με τους φιλάθλους τους εναντίον μας, αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε»

Για την γεμάτη Τούμπα: «Ξέρουμε τι μας περιμένει, οι φίλοι τους θα είναι εναντίον μας, όμως έχουμε ξαναπαίξει εκεί, είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας και απλά να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

Για το αν άλλαξαν οι ομάδες σε σχέση με το ντέρμπι του α' γύρου: «'Εχουν αλλάξει μόνο βαθμολογικά τα πράγματα γιατί τώρα είναι αυτοί πρώτοι. Σαν ομάδα δεν έχουν αλλάξει πολύ. Εμείς βλέπουμε μία ομάδα που πρέπει να κερδίσουμε γιατί έχουμε την ευκαιρία να προχωρήσουμε μπροστά. Ο ΠΑΟΚ θα παίξει το παιχνίδι του, δεν έχει πολλά να χάσει και οι δύο ομάδες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό».

Για το μήνυμά του στον κόσμο: «Θα κάνουμε τα πάντα για να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα για τον κόσμο μας, που ξέρουμε ότι μας υποστηρίζει και θα είναι στο πλευρό μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα