ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Καταθέστε φωνή και λογική»

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Καταθέστε φωνή και λογική»

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Καταθέστε φωνή και λογική»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει τον κόσμο της για το προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τους συμβουλεύει να μη φέρουν παιδιά κάτω των 12.

Μάιντς – Βόλφσμπουργκ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις 

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το περιμένουν πως και πως στον ΠΑΟΚ, με τον κόσμο να έχει εξαντλήσει ήδη τα εισιτήρια για το εν λόγω ματς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων που θα γεμίσουν την Τούμπα την προσεχή Κυριακή, ανακοινώνει τα εξής: 
Ως γνωστόν τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί και τα εκδοτήρια θα εξυπηρετούν από τις 09:00 όσους έχουν αγοράσει ηλεκτρονικά το εισιτήριό τους. 

Για την αποφυγή συνωστισμού, οι θύρες θα ανοίξουν 3 ώρες πριν τον αγώνα. 

Συστήνουμε τους γονείς να μην φέρουν σε αυτόν τον αγώνα τα παιδιά κάτω των 12 ετών, λόγω της απόλυτης πληρότητας του γηπέδου. 

Παρακαλούμε όλους τους φιλάθλους μας να καταθέσουν στο γήπεδο όχι μόνο την φωνή, αλλά και τη λογική τους! Δεν απαντούμε σε προκλήσεις, δεν ασχολούμαστε με τους αντιπάλους, δεν ανάβουμε πυρσούς, δεν χρησιμοποιούμε κροτίδες και δεν ρίχνουμε το παραμικρό στον αγωνιστικό χώρο! Σε έναν από τους 8 εναπομείναντες τελικούς, σπρώχνουμε την ομάδα μας στη νίκη και παράλληλα διασφαλίζουμε πως η Τούμπα θα υποδέχεται τον κόσμο της και στα επόμενα παιχνίδια!Ραντεβού την Κυριακή!

Best of internet