Δυσκολεύει η παρουσία Ιγκλέσιας στη Νέα Σμύρνη

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Δυσκολεύει η παρουσία Ιγκλέσιας στη Νέα Σμύρνη

bet365

Ο Ματίας Ιγκλέσιας ακολούθησε ατομικό και στην προπόνηση της Πέμπτης και έτσι δύσκολα θα τον υπολογίζει ο Παντελίδης για το ματς του Σαββάτου (24/2, 17:15) με τον Πανιώνιο.
Οι ενοχλήσεις στην γάμπα δεν έχουν εγκαταλείψει εντελώς τον Ματίας Ιγκλέσιας, ο οποίος πάντως θα δοκιμάσει να μπει στο πρόγραμμα της Παρασκευής (23/2). Ωστόσο, η συμμετοχή του στην αποστολή για την Αθήνα δυσκολεύει μιας και το σημείο που έχει το πρόβλημα είναι περίεργο και ουδείς θέλει να ρισκάρει ενόψει της συνέχειας. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε κι ο Εγένιο Ισνάλντο, ο οποίος σίγουρα δεν υπολογίζεται ούτε αυτή την εβδομάδα. Οι Ρούνεϊ και Μπαστιάνος που είναι... μεταγραφές της τελευταίας στιγμής για τους Αρκάδες, θα ξεκινήσουν προπονήσεις από βδομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα