Αναβολή για την άλλη Πέμπτη η υπόθεση της έφεσης του Ολυμπιακού

Αναβολή για την άλλη Πέμπτη η υπόθεση της έφεσης του Ολυμπιακού

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Αναβολή για την άλλη Πέμπτη η υπόθεση της έφεσης του Ολυμπιακού

bet365

Αναβολή για την άλλη Πέμπτη το απόγευμα πήρε η υπόθεση της εκδίκασης της έφεσης του Ολυμπιακού, κάτι που φαινόταν από την Τετάρτη ότι θα συνέβαινε. Παραμένει η αισιοδοξία στο Λιμάνι.

Όπως σας γράψαμε από χθες ήταν πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να ζητηθεί αναβολή στην υπόθεση της εκδίκασης της έφεσης του Ολυμπιακού. Επειδή η εκδίκαση της υπόθεσης του ΠΑΟΚ - που έκανε πρόσθετη παρέμβαση ο Ολυμπιακός - ήταν για τις 16.00 και η έφεση των Πειραιωτών για τις 17.00 ήταν ορατό το ενδεχόμενο το νομικό team των πρωταθλητών Ελλάδας να μην προλάβει και τις δύο υποθέσεις.

Έτσι πάρθηκε αναβολή και η έφεση των Πειραιωτών θα συζητηθεί στο αρμόδιο Πειθαρχικό Όργανο της ΕΠΟ την άλλη Πέμπτη στις 17.30. Στο Λιμάνι πάντως υπάρχει ακόμα η αισιοδοξία πως μπορεί να πέσει η ποινή ειδικά στο σκέλος της αφαίρεσης βαθμών που παραμένει ο βασικός στόχος. Ως προς την απόφαση εκτιμάται πως μπορεί να βγει αυθημερόν ή και την Παρασκευή και εφόσον πέσει ποινή πως ο Ολυμπιακός προλαβαίνει να παίξει με κόσμο με τον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα