Γκαρθία στους παίκτες: «Και να σας προκαλέσουν εσείς την δουλειά σας, πάμε για ποδόσφαιρο»

Δημήτρης Τομαράς
Γκαρθία στους παίκτες: «Και να σας προκαλέσουν εσείς την δουλειά σας, πάμε για ποδόσφαιρο»

bet365

Συστάσεις από τον Όσκαρ Γκαρθία και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού προς τους παίκτες να μην... απαντήσουν σε καμία πρόκληση στο γήπεδο της Τούμπας. Ποιά η προσέγγιση 11άδας και ο Βρέντζος που είναι δίπλα στην ομάδα.

Όπως διαβάσατε και νωρίτερα από τον Ολυμπιακό έχει ζητηθεί από τους πάντες και ειδικότερα από παίκτες όπως ο Οτζίτζα Οφόε και ο Ρομαό να μην... τσιμπήσουν σε προβοκάτσια ή πρόκληση, αλλιώς θα έχουν συνέπειες. Το... μήνυμα αυτό εστάλη και από τον Όσκαρ Γκαρθία και από τους ανθρώπους του συλλόγου. «Και να σας προκαλέσουν εσείς θα κάνετε την δουλειά σας. Πάμε εκεί για ποδόσφαιρο και για τίποτε άλλο. Να μην την... πατήσετε από προκλήσεις αντιπάλων ή κάτι άλλο, να μην έχετε νεύρα και να μην τσακώνεστε με την παραμικρή αφορμή», είναι μεταξύ άλλων οι συστάσεις του Ισπανού προς τους ποδοσφαιριστές του. Ως προς το κλίμα και γενικά την ατμόσφαιρα της Τούμπας οι... παλιοί έχουν αναλάβει τα σχετικά... φροντιστήρια στους... νεότερους της ομάδας.

Επίσης ο Γιάννης Βρέντζος παραμένει δίπλα στην ομάδα αφού όπως έχετε ενημερωθεί ήδη από το Gazzetta έχει ενεργοποιηθεί για τα καλά. Στο προηγούμενο διάστημα της θητείας του ήταν διαρκώς στον Ρέντη και τώρα λειτουργεί ανάλογα στέλνοντας το... sms πως οι διοικούντες την ΠΑΕ είναι δίπλα στην ομάδα και πως περιμένουν μαχητικότητα και ένα καλό αποτέλεσμα με ΠΑΟΚ. Από εκεί και μετά σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα ή και γενικότερα λιγότερο σοβαρά δεν υπάρχουν. Παρότι δεν είναι εύκολο μία προσέγγιση 11άδας αυτήν την στιγμή θα ήταν με Προτό κίπερ, Ομάρ δεξιά και Κούτρη ή Χατζισαφί αριστερά (σ.σ. ο Ιρανός έχει... ανέβει πολύ και δείχνει ακόμα και φαβορί) και Μποτία ή Ένγκελς με Παπέ Σισέ στο κέντρο άμυνας. Ρομαό με Ταχτσίδη στον άξονα, δεκάρι ο Οφόε, άκρα με Μάριν και Μιραλάς και φορ Ανσαριφάρντ. Πάνω κάτω δηλαδή ότι έχουμε ήδη αναφέρει καθώς δείγματα σαφή από δοκιμές δεν υπάρχουν ακόμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα