Αναβολή για τις 15/3 στην εκδίκαση του ΠΑΟΚ, αίτημα Ολυμπιακού για συμπληρωματική δίωξη!

Αναβολή για τις 15/3 στην εκδίκαση του ΠΑΟΚ, αίτημα Ολυμπιακού για συμπληρωματική δίωξη!

Δημήτρης Ρούσσος
Αναβολή για τις 15/3 στην εκδίκαση του ΠΑΟΚ, αίτημα Ολυμπιακού για συμπληρωματική δίωξη!

bet365

Αναβολή για τις 15 Μαρτίου πήρε η υπόθεση της εκδίκασης του ΠΑΟΚ μετά την πρόσθετη παρέμβαση του Ολυμπιακού που έστειλε έγγραφο στον αθλητικό εισαγγελέα για συμπληρωματική δίωξη, έτσι ώστε να προκύψει ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών.
Τελικώς αναβολή στην υπόθεση της εκδίκασης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκας για τα επεισόδια στο περιθώριο του αγώνα με τον ΠΑΣ. Ο Ολυμπιακός παρέστη όπως αναμενόταν στην υπόθεση μέσω του δικηγόρου του Αργύρη Λίβα και ζήτησε πιο αυστηρές ποινές. Ο κ. Λίβας ζήτησε να γίνει η δίωξη με βάση τα άρθρα 4α και 4β. Ο Ολυμπιακός επέμενε κυρίως για το 4β καθώς το 4α υπήρχε στην δίωξη. Αρχικά η δικαστής της έδρας τόνισε πως δεν μπορεί να γίνει επέκταση της δικαστικής δίωξης, αλλά τελικά δέχθηκε το αίτημα της αναβολής. Σημειώνεται πως ο Ολυμπιακός ήδη έστειλε έγγραφο στον αθλητικό εισαγγελέα με το οποίο αξιώνει συμπληρωματική δίωξη για να υπάρξει αφαίρεση βαθμών.
Ο Γεώργιος Λαΐνης είχε ασκήσει την δίωξη ως εξής: «Σας ενημερώνουμε ότι ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Γεώργιος Λαΐνης ​,​ άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για πράξεις που προβλέπονται ​και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 15 παρ. 4α, 25 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ». Σε περίπτωση που υπάρξει δίωξη με βάση και το 4β τότε ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών. Δείτε ξανά πιο κάτω τα σχετικά άρθρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα