Αναστασιάδης: «Αυτός ο Ολυμπιακός δεν έχει τύχη...»

Gazzetta team
Αναστασιάδης: «Αυτός ο Ολυμπιακός δεν έχει τύχη...»

bet365

Ο Άγγελος Αναστασιάδης τόνισε πως «αυτός ο Ολυμπιακός δεν έχει τύχη» στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, αναφερόμενος στα προβλήματα των πρωταθλητών στις πτέρυγες και στον άξονα.

Ντιναμό Κιέβου-AEK Με αξεπέραστο Live Στοίχημα! (21+)

Στην επιλογή του Σαββίδη να στηρίξει τον Λουτσέσκου, στα προβλήματα του Ολυμπιακού και στον δικό του «Γολγοθά» αναφέρθηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης με αφορμή το ντέρμπι στην Τούμπα.

Oι δηλώσεις του στο "Fair Play 96,1":

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου: "Δεν οδηγεί κάπου το να αλλάξεις προπονητή. Αυτό είναι δεδομένο. Όσες ομάδες έχουν αλλάξει προπονητή, βλέπετε που είναι. Το βλέπετε και στον Ολυμπιακό. Τι να σου κάνει ένας νέος προπονητής, ειδικά εάν δεν γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα. Αυτό είναι το μεγάλο αβαντάζ του Λουτσέσκου. Γνώριζε την ελληνική πραγματικότητα λόγω της θητείας του στην Ξάνθη. Δεν μπορείς αυτό να μην το λάβεις υπόψη σου. Δεν γίνεται με το παραμικρό τράνταγμα, να διώχνεις τον προπονητή. Ασφαλώς και είναι στα υπέρ της οικογένειας Σαββίδη, που στήριξε τον Λουτσέσκου".

Για το επικείμενο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού: "Ο ΠΑΟΚ που βλέπουμε το τελευταίο διάστημα, θα πάρει σίγουρα τη νίκη. Αυτός ο Ολυμπιακός, με τα προβλήματα που έχει και στον άξονα αλλά και στις πτέρυγές του και ειδικά στην επίθεση, δεν έχει τύχη. Πιστεύω και τα οικογενειακά διπλά του, 0-0 ολοκληρώνονται".

Για τους λόγους που χρίζουν τον ΠΑΟΚ ως φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: "Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ, που θα μπορούσε να έχει και μεγαλύτερη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες, θα κατακτήσει και το πρωτάθλημα, για τρεις βασικούς λόγους. Πρώτον, δεν τον κυνηγάει κανείς, το πρωτάθλημα παίζεται στα ίσα. Δεν υπάρχουν παρατράγουδα, δεν συμβαίνουν αυτά που είχαμε να αντιμετωπίσουμε εμείς. Πολύ μεγάλη υπόθεση. Αυτό οφείλεται στη διοίκηση που κατάφερε να προστατέψει την ομάδα και δεν γίνονται αυτά που γίνονταν τις προηγούμενες δεκαετίες.

Δεύτερον, αποδεικνύεται το ότι ο ΠΑΟΚ διαθέτει πολύ καλούς παίκτες, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν αυτά τα προβλήματα. Έχει το καλύτερο ρόστερ, έχει και έναν προπονητή που γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα. Τρίτον, κερδίζοντας τον Ολυμπιακό τον τελειώνει. Χρειάζεται βέβαια μεγάλη προσοχή. Μετά θα έχει αντίπαλο την ΑΕΚ, μια ομάδα όμως που θα αγωνιστεί στο Κίεβο το βράδυ της Πέμπτης και μετά θα παίξει στο Περιστέρι. Είναι πολύ σημαντική αυτή η αγωνιστική, είναι πιθανό η ΑΕΚ να έρθει στην Τούμπα με τέσσερις βαθμούς λιγότερους από τον ΠΑΟΚ. Επιπλέον, είναι μεγάλη υπόθεση για τον ΠΑΟΚ που δεν έχει φέτος ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, να το ξέρετε αυτό. Είναι στο χέρι του ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα, ακόμα και να τελειώσει τη σεζόν χωρίς να χάσει από κανέναν".

Για την πρόταση από τον Ιβάν Σαββίδη να αναλάβει πόστο στον ΠΑΟΚ: "Μου έγινε πρόταση να βοηθήσω από ένα μετερίζι. Πως μπορώ όμως από την Αθήνα να βοηθήσω; Θα ήταν ό,τι καλύτερο για μένα να βρεθεί μία ομάδα από την Αθήνα, για να μπορέσω να εργαστώ. Σε διαφορετική περίπτωση αυτό είναι αδύνατον, τουλάχιστον για το επόμενο δίμηνο θα είμαι εδώ. Δεν μπορώ να κοροϊδεύω κανέναν, ούτε τον εαυτό μου. Πως θα μπορούσα να κοροϊδέψω τον κ. Σαββίδη, με τον οποίο δεν απομακρυνθήκαμε ποτέ, αφού δεν θα μπορούσα να βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη; Γίνονται οι δουλειές από το τηλέφωνο;".

Για την προσφορά του Ιβάν Σαββίδη στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης: "Ο κ. Σαββίδης έχει δώσει τη ζωή του για την ομάδα, ζει και αναπνέει γι’ αυτήν, τον εκτιμώ πάρα πολύ σαν άνθρωπο. Να τον έχει ο Θεός καλά αυτόν και την οικογένειά του, βλέπουμε τι γίνεται στις υπόλοιπες ομάδες. Επιπλέον, δίνει ζωή και δουλειές στην πόλη, οικογένειες ολόκληρες ζουν από αυτόν. Τον έχει ανάγκη η ομάδα, η πόλη, η χώρα. Δεν είναι μόνο το αθλητικό κομμάτι".

Για το πρόβλημα υγείας της συζύγου του και τον αγώνα του υπέρ της δωρεάς οργάνων: "Εάν βρεθεί μόσχευμα εντός δέκα ημερών, καλώς. Αλλιώς θα πρέπει να καταφύγουμε στη λύση της μηχανικής καρδιάς. Όσο βρίσκομαι πάντως εδώ (σ.σ. στο νοσοκομείο), βλέπω φοβερά πράγματα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσφορά από το να αφιερώνετε εσείς οι δημοσιογράφοι ένα λεπτό την ημέρα, για να ενημερώνεται ο κόσμος γύρω από τη δωρεά οργάνων. Πρέπει να υπενθυμίζετε πως με τη δωρεά οργάνων, μπορεί να σωθεί μία ζωή".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα