Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στην Τούμπα!

Κώστας Νικολακόπουλος Κώστας Νικολακόπουλος
Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στην Τούμπα!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta πέντε πράγματα για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού στην Τούμπα.

Ντιναμό Κιέβου-AEK Με αξεπέραστο Live Στοίχημα! (21+)

Πώς θα παίξει ο Γκαρθία στην Τούμπα; Ποιος ξέρει; Εδώ κι οι παίκτες την ενδεκάδα την μαθαίνουν τελευταία στιγμή, Κυριακή αργά το μεσημέρι. Εγώ απλά μπορώ να γράψω την ενδεκάδα που εγώ θα «έβλεπα» γι΄ αυτό το παιχνίδι και που, όμως, μπορεί να είναι εντελώς διαφορετική από αυτήν που θα κατεβάσει ο προπονητής…

Τερματοφύλακας ο Προτό.

Δεξιά ο Ομάρ.

Αριστερά ο Χατζισαφί. Γιατί ο Κούτρης δεν έπαιξε στα δύο τελευταία παιχνίδια και στα αμέσως προηγούμενα δεν ήταν και στα καλύτερα του. Ο Ιρανός μοιάζει να βρίσκει τα πατήματα του, αρκεί να μπαίνει στα παιχνίδια από το πρώτο λεπτό κι όχι από το 10’ η, το 15’ (!) όπως κάνει, γιατί αυτό στοιχίζει.

Στόπερ δεξιά ο Μποτία κι αριστερά ο Ρομάο. Ο Ένγκελς έχει να παίξει από την Τρίπολη κι ο Σισέ από την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Οι δύο άλλοι είναι έμπειροι, ο Μποτία για να βγαίνει στην μπάλα κι ο Ρομάο να είναι λίγο πιο ελεύθερος.

Κόφτης ο Ταχτσίδης. Είναι σε καλή κατάσταση και χρειάζεται να έχει κι ένα Έλληνα η ενδεκάδα.

Οκτάρι ο Ζιλέ. Έχει εμπειρία και φόρμα.

Δεκάρι ο Οτζίτζα. Με τελεσίγραφο, και σε αυτόν και σε Ρομάο και στους πάντες, ότι αν τσιμπήσει από προβοκάτσια κι αποβληθεί, θα τεθεί από τη νύκτα της Κυριακής εκτός ομάδας.

Δεξιά ο Πάρντο. Να τρέχει τον Βιεϊρίνια κι ο Βιεϊρίνια να τρέχει τον Πάρντο. Και στο ημίχρονο η, από το 60’ τον Μάριν, για να κάνει τη διαφορά.

Φορ ο Τζούρτζεβιτς. Γιατί είναι πιο δυναμικός, ο δε Ανσαριφάρντ εκτός έδρας δεν έχει κάνει σπουδαία πράγματα κι επιπλέον όταν μπαίνει αλλαγή είναι συνήθως κίνδυνος θάνατος (βλέπε και Λεωφόρο).

Αριστερά ο Μιραλάς. Αλλά αν πάλι είναι όπως στα δύο τελευταία παιχνίδια με την ΑΕΚ, αλλαγή και γρήγορα!

Πάγκος με Χουτεσιώτη, Σισέ, Κούτρη η, Ανδρούτσο, Μαρτίνς, Φορτούνη (αν δηλώσει ξεκάθαρα ότι είναι 100% έτοιμος), Μάριν, Ανσαριφάρντ. Θα ήθελα και τον Σεμπά, αλλά έχει να παίξει ένα μήνα.

Τι με “τρώει” από αυτή την ενδεκάδα; Πιστεύω πολύ στον Σισέ. Κι έχει ανάγκη κι ένα ακόμη ψηλό η ομάδα. Δηλαδή, Μποτία-Σισέ με τον Ρομάο δίπλα στον Ταχτσίδη κι έξω τον Ζιλέ. Απλά δεν μπορώ να ξέρω σε τι κατάσταση είναι ο Αφρικάνος…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.