Ανάσα για Παναθηναϊκό από UEFA

Ανάσα για Παναθηναϊκό από UEFA

Gazzetta team
Ανάσα για Παναθηναϊκό από UEFA

bet365

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται οικονομικά σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και στους «πράσινους» ήρθε δώρο από την UEFA ένα ποσό της τάξης των 190.000, που μπορεί να δώσει ανάσα στο «τριφύλλι».

Ντιναμό Κιέβου – ΑΕΚ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ανάσα για τα ταμεία του Παναθηναϊκού ήταν το δώρο της UEFA. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Live Sport κι ενώ στο «τριφύλλι» είχαν ως προτεραιότητα την εκδίκαση της υπόθεσης οφειλών του Στάθη Ταυλαρίδη, ήρθε μποναμάς από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Συγκεκριμένα μέσω της ΕΠΟ κατατέθηκε στον λογαριασμό των «πράσινων» το ποσό των 190.000 ευρώ, ένα ποσό μικρό μεν αλλά σημαντικό για να γίνουν μπαλώματα σε ανοικτές υποθέσεις του συλλόγου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα