Βλαχοδήμος: «Να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό όσο πιο ψηλά γίνεται»

Βλαχοδήμος: «Να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό όσο πιο ψηλά γίνεται»

Gazzetta team
Βλαχοδήμος: «Να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό όσο πιο ψηλά γίνεται»

bet365

Αφού επισήμανε πως δεν θα πήγαινε σε κάποια άλλη ελληνική ομάδα, στην συνέχεια ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος επισήμανε πως όσοι έχουν μείνει στον Παναθηναϊκό θέλουν να κρατήσουν την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται.

Τζάκποτ στο Predictor (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο νεαρός τερματοφύλακας μιλώντας στην εφημερίδα «Πράσινη» ανέφερε τα εξής:

Για το δέσιμό του με την ομάδα: «Εγώ αυτό που έζησα εδώ είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια οικογένεια. Και στα αποδυτήρια και με τον κόσμο γύρω μας και με τα άτομα που δουλεύουν στην ομάδα. Είμαστε όλοι δεμένοι και νιώθεις πολύ καλά όταν πηγαίνεις για προπόνηση ή για να παίξεις σε αγώνα. Είναι διαφορετικό από αυτό που έχω ζήσει στο εξωτερικό ή από όσα μου λένε και οι άλλοι παίκτες που έχουν φύγει. Δεν είναι το ίδιο. Είναι σαν οικογένεια. Αυτό δεν το βρίσκεις σε πολλές ομάδες».

Για τη μάχη που δίνει εκείνος με τους συμπαίκτες του: «Κάθε παίκτης είχε την επιλογή να μείνει ή να φύγει. Και για εμάς που μείναμε στην ομάδα ο μεγάλος στόχος είναι να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό και τη φανέλα όσο πιο ψηλά γίνεται. Αυτό προσπαθούσε σε κάθε παιχνίδι».

Για το αν θα πήγαινε σε κάποιον από τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ σε περίπτωση που του γινόταν η πρόταση: «Εγώ δεν θα το σκεφτόμουν αυτό να σας πω την αλήθεια. Στο εξωτερικό δεν υπάρχει αυτή η μεγάλη αντιπαλότητα. Δεν είναι το ίδιο με το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Εγώ δεν το σκέφτομαι αυτό, δεν θα μπορούσα».

Για το αν σκέφτεται να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδας: «Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης της Εθνικής Γερμανίας, θα έπρεπε να έρθει ένα έγγραφο από την ΕΠΟ για να αλλάξει η κατάσταση. Αυτή τη στιγμή θα ήθελα πολύ να παίξω για την Εθνική Ελλάδας...»

Για την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού: «Όλοι ξέρουν ότι μου αρέσει το μπάσκετ. Μου αρέσει η ατμόσφαιρα μέσα στο ΟΑΚΑ, επειδή είναι κλειστό το γήπεδο. Και γιατί έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Παίκτες που δίνουν και τη ψυχή τους για την ομάδα. Και με τις καινούριες μεταγραφές που έγιναν πιστεύω ότι θα περάσουμε στο Final Four».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα