Μαντζουράκης: «Η μάχη τίτλου θα κρατήσει ως το τέλος»

Gazzetta team
Μαντζουράκης: «Η μάχη τίτλου θα κρατήσει ως το τέλος»

bet365

Την σιγουριά του πως η μάχη του τίτλου θα κρατήσει ως το τέλος εξέφρασε ο τεχνικός της Κέρκυρας Γιάννης Μαντζουράκης, ενώ για τους Φαίακες στάθηκε στην προσπάθεια που πρέπει να γίνει για την σωτηρία.

Βιγιαρεάλ – Λυών και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Τραορέ ανοίξει το σκορ. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό FAIR PLAY FM 96,1 ανέφερε τα εξής:

Για τη μάχη του τίτλου: «Ο βαθμολογικός πίνακας δείχνει τη γενική κατάταξη, έχουμε να κάνουμε με μία ομάδα έμεινε πίσω, καθώς ο Ολυμπιακός έχει χάσει τα βήματά του και απομακρύνεται συνεχώς. Το ντέρμπι που έρχεται του δίνει μία ευκαιρία για ανάταση. Οι δύο άλλες ομάδες δείχνουν μεγαλύτερη σταθερότητα. Η μεν ΑΕΚ έχει μία ομάδα που ξεκίνησε να τη χτίζει από τη Β' Εθνική και της δίνει μία ομοιογένεια. Την ίδια σταθερότητα παρουσιάζει και ο ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό. Έχει δημιουργήσει μία ομάδα πιο ευκίνητη από τα τελευταία χρόνια, γρήγορη και στο μυαλό και στην τεχνική. Η μάχη θα γίνει ως το τέλος, καθώς τώρα άρχισε το τελευταίο τρίτο του πρωταθλήματος».

Για το επικείμενο ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με χαρακτήρα, πρωταθλήτρια κι έχει μία προσωπικότητα τα τελευταία χρόνια, δε θα παραδοθεί εύκολα. Όσον αφορά το ντέρμπι, το ποδόσφαιρο τα επιτρέπει πάντοτε όλα. Και στον φορμαρισμένο να χάσει και στον ντεφορμαρισμένο να κερδίσει. Ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερο ρυθμό στο παιχνίδι του, ενώ ο Ολυμπιακός δεν έχει καλό βηματισμό. Πάντως, δεν παύει να είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες.

Αν δεις τα σημεία με γυμνό μάτι, ο ΠΑΟΚ υπερτερεί σε πολλά σημεία. Στηρίζει την οργάνωση του παιχνιδιού του με θετικές σκέψεις. Όμως, δεν παύει να αντιμετωπίζει έναν αντίπαλο που είναι χρόνια πρωταθλητής. Οι δύο μπακ του ΠΑΟΚ είναι σημαντικοί παίκτες, όμως μην ξεχνάμε έναν παίκτη που είναι βαρόμετρο στη φετινή ομάδα και μιλάω για τον Πέλκα. Πολλά αποτελέσματα κρίθηκαν από μία ενέργεια αυτού του παιδιού. Κάτι ανάλογο συμβαίνει στην ΑΕΚ με τον Χριστοδουλόπουλο. Αυτό θα το περίμενε ο Ολυμπιακός από τον Φορτούνη και τον Μάριν, αλλά ο Μάριν αδικήθηκε από τους προηγούμενους προπονητές και ο Φορτούνης χαρακτηρίζεται από ντεφορμάρισμα διαρκείας».

Για τους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ: «Αυτοί που θα πάρουν τα περισσότερα μέτρα στο παιχνίδι, αυτοί που θα τρέξουν περισσότερο θα καθορίσουν το ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ βιώνει κάτι πρωτόγνωρο φέτος, το ότι κυνηγάει το πρωτάθλημα και θα παίξει ρόλο στο να έχει πάθος στο παιχνίδι. Και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ δίνουν εξετάσεις. Παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει πολλά παιχνίδια, φαίνεται ότι τα στηρίζει καλά και ο προπονητής της κάνει καλή διαχείριση του ρόστερ. Από την άλλη πλευρά, είναι πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ ότι έχει τα δύο παιχνίδια στην έδρα του. Πάντως, υπάρχουν άλλα οκτώ παιχνίδια. Όμως, τα ντέρμπι θα μας... δώσουν την εικόνα».

Για την Κέρκυρα: «Ο βασικός μας στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία. Όλοι έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, όλοι έχουμε πολλά εμπόδια και προσπαθούμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερο για να έχουμε τις λιγότερες δυνατές απώλειες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα