Το... κρυφτούλι του Γκαρθία για 11άδα και το «να είστε όλοι έτοιμοι»!

Δημήτρης Τομαράς
Το... κρυφτούλι του Γκαρθία για 11άδα και το «να είστε όλοι έτοιμοι»!

bet365

Ο Όσκαρ Γκαρθία έκανε κατά την προσφιλή του τακτική ασκήσεις με οκτάδες και ενώ υπάρχει μία διάθεση να μην δείξει σχεδόν τίποτα για 11άδα μέχρι το ματς με ΠΑΟΚ. Κρατάει άπαντες στην... τσίτα.

Εκτιμήσεις και πληροφορίες για την 11άδα των Πειραιωτών στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός ήδη υπάρχουν και σας τις έχουμε μεταφέρει. Ωστόσο στον Ρέντη ο Γκαρθία δεν δείχνει διάθεση να... φανερώσει το παραμικρό. Και ίσως το... κρυφτούλι αυτό να πάει και μέχρι και παραμονές της αναμέτρησης στην Τούμπα.

Την Τετάρτη ο ερυθρόλευκος τεχνικός κατά την συνήθη τακτική του έκανε ασκήσεις με οκτάδες, που όμως σαφές συμπέρασμα για το βασικό σχήμα δεν έβγαλαν. Ο Ισπανός ήδη πάντως έστειλε το... μήνυμα στους παίκτες του. «Να είστε όλοι έτοιμοι για να παίξετε βασικοί», λέει και ξαναλέει ο Όσκαρ Γκαρθία. Πάντως υπάρχουν παίκτες που έχουν σχεδόν σίγουρη θέση για το αρχικό σχήμα. Περισσότερο οι Προτό, Ομάρ, Παπέ Σισέ, Ρομαό, Ταχτσίδης, Μιραλάς και Ανσαριφάρντ ενώ αισθητές πιθανότητες για βασικοί έχουν και οι Ένγκελς (σ.σ. ή και ο Μποτια) Κούτρης (σ.σ. ακόμα και ο Χατζισαφί), Μάριν και Οφόε. Φυσικά υπάρχουν και ο Φορτούνης με τον Πάρντο αλλά δεν δείχνουν φαβορί για βασικοί. Ο Καταλανός κόουτς πάντως φαίνεται να έχει ακόμα... δισταγμούς για 3 ή και 4 πρόσωπα στην βασική 11άδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα