Εκτός με Παναθηναϊκό Παπαδόπουλος και Ακόστα

Gazzetta team
Εκτός με Παναθηναϊκό Παπαδόπουλος και Ακόστα

bet365

Με απουσίες λόγω καρτών θα παραταχθεί η Λαμία στη Λεωφόρο, αφού θα απουσιάσουν οι Παπαδόπουλος και Ακόστα, που συμπλήρωσαν κάρτες απέναντι στον ΠΑΟΚ. Εκτός και ο Κουκόλης, που έχει ήδη δηλωθεί.

Με αρκετά προβλήματα θα κατέβει στην Αθήνα η Λαμία, ώστε να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, για την 23η αγωνιστική της Superleague Σουρωτή (24/2, 19.30).

Νίκος Παπαδόπουλος και Νόε Ακόστα συμπλήρωσαν 4 κίτρινες κάρτες απέναντι στον ΠΑΟΚ και δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους απέναντι στους «πράσινους».

Εξάλλου, 7 κίτρινες συμπλήρωσε απέναντι στον «Δικέφαλο του Βορρά» ο Σουλεϊμάν Ομο, που θα απουσιάσει από τα παιχνίδια με τον Πλατανιά (24η αγ.) και την Κέρκυρα (26η αγ.).

Τέλος, υπενθυμίζεται πως και ο Χρήστος Κουκόλης δεν θα δώσει το «παρών» στη Λεωφόρο, αφού δηλώθηκε για τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό να εκτίσει την ποινή δυο αγωνιστικών, σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του στα πλευρά, ώστε να αποθεραπευτεί και να «σβήσει» τις 7 κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε κόντρα στον Πανιώνιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα