Φυντάνης: «Σας ευχαριστώ όλους»

Φυντάνης: «Σας ευχαριστώ όλους»

  Φυντάνης: «Σας ευχαριστώ όλους»

Ο πρώην πλέον τεχνικός της ΑΕΛ αποχαιρέτησε μέσω επιστολής τους παίκτες των «βυσσινί» 

Μέσω επιστολής, αποχαιρέτησε ο Ηλίας Φυντάνης τη Λάρισα, την οποία και έδωσε στον  τεχνικό διευθυντή Βασίλη Βάνη, με σκοπό να διαβαστεί. 
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ
«Έπειτα από αυτό το περιπετειώδες και όμορφο ταξίδι που έζησα ευρισκόμενος στο τιμόνι της ιστορικής και μεγάλης ομάδας της ΑΕΛ, παρέα με όλους εσάς τους υπέροχους ποδοσφαιριστές με τον άψογο χαρακτήρα σας και τον επαγγελματισμό σας εντός και εκτός γηπέδου.Φεύγω έχοντας στη βαλίτσα μου όμορφες αναμνήσεις, πολλούς καινούργιους φίλους και αληθινούς οι οποίοι αναγνώρισαν στο πρόσωπό μου την αγάπη και το πάθος που είχα για την ΑΕΛ, πάντα με τη δική σας συμπαράσταση.
 
Είμαι υπερήφανος για εσάς όλους έναν – έναν ονομαστικά, γιατί γνώριζα ότι δίνετε ψυχή και σώμα για να έρθουν οι επιτυχίες. Είμαι υπερήφανος για εσάς για την υπέρβαση που κάνατε να ξεφύγει η ομάδα από την τελευταία θέση. Έχοντας σε 22 παιχνίδια 9 νίκες, 5 ισοπαλίες και 8 ήττες, φέρνοντας δε την ΑΕΛ στους «4» του κυπέλλου με πολλές ελπίδες να παίξει στον τελικό. Και αυτό οφείλεται σε εσάς αποκλειστικά.
Πέρασα μοναδικές στιγμές σε αυτό το ταξίδι και σας ευχαριστώ όλους.
 
Καλή δύναμη, κουράγιο και υγεία!
Ο προπονητής σας Ηλίας Φυντάνης».

Best of internet