Η απάντηση Κυριάκου για το θέμα της παρέμβασης του Ολυμπιακού (pic)

Gazzetta team
Η απάντηση Κυριάκου για το θέμα της παρέμβασης του Ολυμπιακού (pic)

bet365

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, απάντησε στα όσα υποστήριξε ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, αναφορικά με το θέμα της πρόσθετης παρέμβασης των «ερυθρόλευκων» κατά του ΠΑΟΚ.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ο Κυριάκος Κυριάκος στην ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook έγραψε:

«Μην δίνετε καμία σημασία ποτέ σε όποιον βλέπετε να πιάνεται από τα μαλλιά του... Είναι προφανές ότι ο καθένας μας -με την αισθητική του, την ηθική του και την ευφυΐα του- θα προσπαθήσει να προασπίσει τα συμφέροντα της ομάδας του.

Είμαστε οι πρόσφυγες που μας φωνάζαν "Τούρκους". Είμαστε αυτοί που άκουγαν το πρόσταγμα "να κάνουμε επενδύσεις" αλλά ξαφνικά γίναμε "νεόπλουτοι". Είμαστε οι πρώην "κλόουν" και "φιλοξενούμενοι", που τώρα μας κάνουν "κυβερνητικές αβάντες".

Θα ειπωθούν πολλά, θα επιχειρηθούν ακόμη περισσότερα, όλα με ένα στόχο: Να γίνουμε αλαζόνες, ερειστικοί, απρόσεκτοι και στο τέλος να τους μοιάσουμε.

Η δική μας δουλειά είναι να καταθέσουμε το μυαλό, τη φωνή και την ψυχή μας για τη στήριξη της ομάδας. Όχι μόνο αυτή την Κυριακή, αλλά ως τις 12 του Μάη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα