«Θέλει να βοηθήσει με την ΑΕΚ ο Ουάρντα!»

«Θέλει να βοηθήσει με την ΑΕΚ ο Ουάρντα!»

«Θέλει να βοηθήσει με την ΑΕΚ ο Ουάρντα!»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ατρομήτου δήλωσε ότι ο Ουάρντα είναι πλέον καλά και θέλει να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ την Δευτέρα.

O υπεύθυνος επικοινωνίας του Ατρομήτου, Χρήστος Γαλαριώτης μίλησε στον Libero FM 107.4:

Αρχικά σημείωσε πως: «Ο Ουάρντα πλέον είναι καλά στην υγεία του και είναι συγκεντρωμένος για το παιχνίδι που έρχεται με την ΑΕΚ. «Πέρασα μεγάλο σοκ, αλλά τώρα σκέφτομαι τον αγώνα της Δευτέρας», μας μετάφερε πριν από λίγο, ζητώντας μας να το επικοινωνήσουμε προς τα έξω. Τις πρώτες στιγμές ήταν πολύ σοκαρισμένος, ήταν πρωτόγνωρο. Ήταν πολύ τρομαγμένος. Βρεθήκαμε στο πλευρό του για να τον χαλαρώσουμε και σήμερα είναι πολύ καλύτερα».

Για το συμβάν: «Από τη στιγμή που δεν του έχουν κλέψει κάτι, δεν του ζήτησαν χρήματα ή δεν του έκλεψαν το αυτοκίνητο, θεωρούμε ότι δεν τίθεται θέμα ληστείας, μάλλον πηγαίνει στο οπαδικό, η αστυνομία θα το κρίνει βέβαια αυτό».

Για όσα του είπαν οι κουκουλοφόροι: «Δεν έχει ακούσει κάτι, ήταν τρομοκρατημένος, αυτό είναι και το λογικό καθώς όταν βλέπεις δύο κουκουλοφόρους να έρχονται κατά πάνω του με μαχαίρι και με όπλο είναι μεγάλο το σοκ. Δεν κατάλαβε κάτι. Αντιλήφθηκε ότι του έκαναν επίθεση και προσπάθησε να φύγει. Δε γνωρίζω αν τον κατέγραφαν με κάμερα. Αν συνέβη κάτι τέτοιο αυτό ενισχύει το σενάριο να είναι οπαδικό θέμα».

Για την εκτίμηση των ανθρώπων του Ατρομήτου για το συμβάν: «Δεν έχει υπάρξει φαινόμενο ληστείας, δεν του ζήτησαν κάτι, οπότε ίσως είναι οπαδικό θέμα. Μπορεί να ήταν και αυτό και να μην το πρόλαβαν. Δεν το γνωρίζουμε αυτό, η αστυνομία θα τα δει όλα αυτά. Δεν είχαμε καμία απειλή εμείς νωρίτερα, είναι πρωτόγνωρη κατάσταση για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για αυτό το καταδικάζουμε. Δεν είναι καν θέμα μεταξύ οπαδών, εδώ απειλήθηκε ποδοσφαιριστής».

Για την αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων: «Πρέπει να υπάρξει από τους αρμόδιους μία καλύτερη αντιμετώπιση των πραγμάτων, να το κοιτάξουν περισσότερο, να γίνουν ενέργειες για να μην υπάρξουν ξανά τέτοια φαινόμενα».

Για την πρόσθετη ασφάλεια που παρέχει ο ΠΑΟΚ στον παίκτη: «Είναι κάτι που βγαίνει από τον ΠΑΟΚ. Εμείς δεν έχουμε τέτοια ενημέρωση έως τώρα. Κι εμείς έχουμε λάβει τα μέτρα μας και ήδη άνθρωποι προστατεύουν τον παίκτη. Από χτες το βράδυ αρκετά άτομα βρέθηκαν κοντά του και κάποιοι τον προστατεύουν».

Για την κατάσταση του Ουάρντα τώρα: «Δεν πήγε λόγω σοκ στην πρωινή προπόνηση, αλλά ο Ουάρντα μας είπε πως είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Δευτέρας και θέλει να βοηθήσει πολύ σε αυτό το παιχνίδι».

Best of internet