Σοκαρισμένος ο Ουάρντα, στήριξη από τον ΠΑΟΚ

Θοδωρής Βασίλης
Σοκαρισμένος ο Ουάρντα, στήριξη από τον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Αμρ Ουάρντα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και όπως ήταν λογικό δεν έλαβε μέρος στην πρωινή προπόνηση των Περιστεριωτών. Του πρόσφερε ιδιωτική ασφάλεια ο ΠΑΟΚ.

Ο Αμρ Ουάρντα το βράδυ της Τρίτης βρισκόταν με έναν φίλο του σε μαγαζί της Καισαριανής για να παρακολουθήσoυν τους αγώνες του Champions League. Την ώρα που αποχωρούσαν ο Αιγύπτιος άσος δέχτηκε επίθεση από δύο κουκουλοφόρους.

Ο Ουάρντα κατάφερε να ξεφύγει και να μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να καταγγείλει το περιστατικό. Ο ίδιος-κάτι απολύτως λογικό-βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και για τον λόγο αυτό διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο και όχι στο σπίτι του.

Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή βρίσκονται οι άνθρωποι του Ατρόμητου για να τον κάνουν να αισθανθεί ξανά ασφαλής. Ο ίδιος παραμένει σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και σήμερα το πρωί δεν πήγε στην προπόνηση της ομάδας του.

Την ίδια ώρα και ο ΠΑΟΚ, στον οποίο ανήκει ο παίκτης, είναι επίσης στο πλευρό του και όλο το βράδυ είχαν επικοινωνία με τον Αιγύπτιο άσο προκειμένου να του εξασφαλίσει ασφάλεια μετά την επίθεση που δέχτηκε. Για τον λόγο αυτό οι Θεσσαλονικείς του έχουν προσφέρει από την πρώτη στιγμή ιδιωτική ασφάλεια που θα τον ακολουθεί για κάποιες μέρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα