Χαμός για ένα εισιτήριο έξω από την Τούμπα! (pics & vids)

Χαμός για ένα εισιτήριο έξω από την Τούμπα! (pics & vids)

Σταύρος Σουντουλίδης
Χαμός για ένα εισιτήριο έξω από την Τούμπα! (pics & vids)

bet365

Η δίψα των οπαδών του ΠΑΟΚ για ένα μαγικό χαρτάκι για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι τεράστια με τον κόσμο να σχηματίζει ουρές από τις 5 το πρωί έξω από την Τούμπα!

Σαχτάρ Ντ. – Ρόμα και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Τζέκο σκοράρει το πρώτο γκολ. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Γενικός ξεσηκωμός στους φίλους του ΠΑΟΚ για ένα εισιτήριο. Μετά το ηλεκτρονικό sold out οι φίλοι του Δικεφάλου του Βορρά ετοιμάζονται να εξαφανίσουν και τα μαγικά χαρτάκια από τα εκδοτήρια της Τούμπας. Συγκεκριμένα είναι τέτοια η δίψα των φίλων του ΠΑΟΚ που έχουν σχηματίσει ουρές έξω από το γήπεδο της Τούμπας από τις 5 το πρωί(!), την ώρα που τα εκδοτήρια άνοιγαν στις τέσσερις ώρες αργότερα στις 09:00.

Μάλιστα, οι άνθρωποι του Δικεφάλου του Βορρά βλέποντας την τεράστια ουρά αποφάσισαν να ανοίξουν τα εκδοτήρια μισή ώρα νωρίτερα για να εξυπηρετήσουν τον κόσμο.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την ουρά των φίλων του ΠΑΟΚ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα