Λουντ: «Υπάρχουν πιθανότητες να μείνω»

Λουντ: «Υπάρχουν πιθανότητες να μείνω»

Gazzetta team
Λουντ: «Υπάρχουν πιθανότητες να μείνω»

bet365

Για την περίπτωση να μείνει στον Παναθηναϊκό μίλησε μεταξύ άλλων ο Ρόμπιν Λουντ λέγοντας πως υπάρχουν πιθανότητες να γίνει.

Σεβίλλη-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Με ειδική προσφορά*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Φινλανδός ο οποίος με δικό του γκολ έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό στο ματς με την ΑΕΛ στην Λάρισα, μίλησε στην εφημερίδα «Live Sport», αναφέροντας μεταξύ άλλων:

Για το ματς με την ΑΕΛ: «Νιώθαμε πίεση, γιατί όλοι ξέραμε ότι δεν είχαμε πάρει τη νίκη εκτός έδρας. Κανένας μας δεν ήθελε να χρεωθούμε ένα τόσο αρνητικό ρεκόρ. Όμως, ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε και παίξαμε με αυτοπεποίθηση, αυτό μας βγήκε στο γήπεδο και πήραμε τη νίκη».

Για το αν υπάρχουν πιθανότητες να μείνει στην ομάδα: «Πάντα υπάρχουν πιθανότητες. Όμως, δεν εξαρτάται απόλυτα από τις δικές μου προθέσεις. Η ομάδα έχει προβλήματα που πρέπει να τα λύσει και είναι πιο σημαντικά από την παραμονή μου. Ακόμα μεσολαβούν μερικοί μήνες, θα δούμε».

Για την μάχη της Ευρώπη: «Έχουμε μικρή διαφορά από την 5η θέση, μόνο 4 βαθμούς, θα δώσουμε μερικά δύσκολα παιχνίδια και θέλουμε να πάρουμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα