Ο Ολυμπιακός διαπραγματεύεται και μόνος του για τηλεοπτικό συμβόλαιο

Ο Ολυμπιακός διαπραγματεύεται και μόνος του για τηλεοπτικό συμβόλαιο

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ολυμπιακός διαπραγματεύεται και μόνος του για τηλεοπτικό συμβόλαιο

bet365

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν θετικός στο Δ.Σ. της Λίγκας για την προσπάθεια να υπάρξει ξανά Κεντρική Διαχείριση, θεωρώντας πως και μόνος του μπορεί να βρει τηλεοπτικό συμβόλαιο για την επόμενη διετία.
Νωρίτερα είχαμε μεταφέρει την στάση άρνησης του Ολυμπιακού για το θέμα της Κεντρικής Διαχείρισης και μίας εν γένει προσπάθειας (σ.σ. από κάποιες πλευρές) να συνεχίσει να υφίσταται. Παρότι επικοινωνιακά δεν υπήρξε από την πειραϊκή ΠΑΕ κάποια νεότερη αντίδραση μετά το πέρας του Δ.Σ. στο Λιμάνι θεωρούν πως η ομάδα μπορεί να διαπραγματευθεί και μόνη της ένα τηλεοπτικό συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια. Έχει άλλωστε την δυναμική ο Ολυμπιακός αλλά και το brand name στην αγορά για κάτι τέτοιο. Κάτι οριστικό πάντως δεν υφίσταται στην παρούσα φάση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα