Μετά την ΑΕΚ τα σπουδαία για Κάναντι στον Ατρόμητο

Μετά την ΑΕΚ τα σπουδαία για Κάναντι στον Ατρόμητο

Νίκος Μαρούδας
Μετά την ΑΕΚ τα σπουδαία για Κάναντι στον Ατρόμητο

bet365

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η ανανέωση του συμβολαίου του Αυστριακού τεχνικού στους Περιστεριώτες, με τις εξελίξεις να... τρέχουν μετά το παιχνίδι με την Ένωση.

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες ο μάνατζερ του Νταμίρ Κάναντι, ώστε να έχει επαφές με τους ανθρώπους του Ατρόμητου για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Οι Περιστριώτες είναι η μεγάλη έκπληξη της σεζόν και φυσικά σε αυτό το μεγαλύτερο μερίδιο έχει ο Νταμίρ Κάναντι.

Ο Αυστριακός τεχνικός, ήρθε το καλοκαίρι στην ομάδα και υπέγραψε συμβόλαιο ενός χρόνου, όμως η εντυπωσιακή πορεία των Περιστεριωτών, ανάγκασαν την διοίκηση να τρέξει γρήγορα τις διαδικασίες για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Έτσι, εδώ και μέρες βρίσκεται στην Ελλάδα ο εκπρόσωπος του Κάναντι. Μάλιστα, πριν το παιχνίδι της Τρίπολης, υπήρξε και η πρώτη επαφή των δύο πλευρών στην οποία υπήρξε πολύ καλό κλίμα και φυσικά πρόθεση κι από τις δύο πλευρές για συμφωνία.

Ωστόσο, περισσότερες εξελίξεις θα έχουμε μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ την Δευτέρα. Στο Περιστέρι, θέλουν να τελειώσουν με την ανανέωση του Αυστριακού το συντομότερο, ώστε να υπάρχει μια σιγουριά ενόψει καλοκαιριού. Άλλωστε μη ξεχνάμε πως ο Ατρόμητος, με την διαφαινόμενη έξοδο στην Ευρώπη, θα έχει επίσημα παιχνίδια τον Ιούλιο και θα πρέπει να κάνει όσο πιο γρήγορα γίνεται τις μεταγραφικές του κινήσεις. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρχει και ο σίγουρος προπονητής που θα επιλέξει τους ποδοσφαιριστές που θέλει για την επόμενη σεζόν κι όλοι στο Περιστέρι θέλουν αυτός να είναι ο Νταμίρ Κάναντι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα