Τηλεοπτικά και Κύπελλο η θεματολογία στη Superleague

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Τηλεοπτικά και Κύπελλο η θεματολογία στη Superleague

bet365

Με ανακοίνωσή της, η Superleague Σουρωτή επιβεβαίωσε την ατζέντα της συνέλευσης της Τρίτης. Διαβάστε λεπτομέρειες για τη θεματολογία.

Την πρόταση των συλλόγων για τη νέα μορφή διεξαγωγής του Κυπέλλου, με μονούς αγώνες μετά τα προημιτελικά, καθώς και το τί μέλλει γενέσθαι αναφορικά με το τηλεοπτικό τοπίο συζητήθηκε στη Superleague, όπως ανακοινώθηκε επίσημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνεταιρισμου:

Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Θα μελετηθούν τεχνικά ζητήματα για την Kεντρική Διαχείριση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων, τα οποία θα εκτεθούν στο επόμενο Δ.Σ.

2/ Θα υποβληθεί προς την ΕΠΟ πρόταση της Super League για τη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας, η οποία θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, κατάργηση των ομίλων και μονούς αγώνες μέχρι τα προημιτελικά στην έδρα της πιο αδύναμης ομάδας, υπό την απαραίτητη προϋπόθεση της τήρησης των γηπεδικών προδιαγραφών της Super League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα