«Θολό» τοπίο, νέο Δ.Σ. και πρόταση των μεγάλων σε 15 ημέρες!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
«Θολό» τοπίο, νέο Δ.Σ. και πρόταση των μεγάλων σε 15 ημέρες!

bet365

Όπως αναμενόταν ένα ακόμα Δ.Σ. της Super League για τα τηλεοπτικά δεν έβγαλε κανένα αποτέλεσμα και ανέδειξε ξανά τις τόσες διαφορετικές απόψεις που υπάρχουν. Νέο Δ.Σ. και πρόταση των μεγάλων σε 15 ημέρες.

Το... μπάχαλο στα τηλεοπτικά της Λίγκας καλά κρατεί! Ένα ακόμα Δ.Σ. της διοργανώτριας Αρχής απλώς ανέδειξε το πόσες διαφορετικές απόψεις υπάρχουν σε ένα συμβούλιο 16 ομάδων σε ένα θέμα που χρίζει άμεσης επίλυσης.

Θα γίνει νέο διοικητικό συμβούλιο και υπάρχει η πληροφορία ότι εντός των 15 ημερών οι 3 μεγάλοι (σ.σ. πλην του ΠΑΟΚ δηλαδή) μπορεί να φέρουν πρόταση επί των τηλεοπτικών. Από εκεί και πέρα οι Απόλλων και Αστέρας είναι υπέρ της Κεντρικής Διαχείρισης με 16 ομάδες. Οι Αρκάδες θα έκαναν την... υποχώρηση και με 14 αλλά όχι λιγότερες. Άρα βγαίνουν εκτός από το... σχήμα των 12. Η ΑΕΛ πήρε επίσης αποστάσεις από την κίνηση των 12 τονίζοντας πως μπορεί να πάει ακόμα και μόνη της να διαπραγματευθεί τηλεοπτικό συμβόλαιο. Ο Παναιτωλικός από μέρους του επισήμαινε πως ακόμα και 10 από τις 12 ομάδες να είναι στο deal για την κίνηση των μικρομεσαίων μπορεί να βγει μία καλή τηλεοπτική συμφωνία. Με άλλα λόγια νέα... παράταση σε ένα κομβικό ζήτημα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα