Την Πέμπτη η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού

Την Πέμπτη η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού

Gazzetta team
Την Πέμπτη η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού

bet365

Την Πέμπτη (22/2, 17:00) θα εκδικαστεί από την ΕΠΟ η έφεση του Ολυμπιακού, για την τιμωρία που επιβλήθηκε στην ΠΑΕ μετά τα επεισόδια στον αγώνα με την ΑΕΚ για την 20η αγωνιστική.

Live στοίχημα όλες τις ώρες και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ θα εξετάσει την προσεχή Πέμπτη τη έφεση που κατέθεσε ο Ολυμπιακός, σχετικά με όσα ακολούθησαν τα επεισόδια της αναμέτρησης με την Ενωση.

Υπενθυμίζεται πως οι «ερυθρόλευκοι» τιμωρήθηκαν με αφαίρεση τριών βαθμών από τη βαθμολογία της Superleague Σουρωτή, ποινή δυο αγώνων κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο 90.000.

Η υπερασπιστική γραμμή των Πειραιωτών ελπίζει τουλάχιστον σε επιστροφή των βαθμών. Αναφορικά με τα παιχνίδια στο τιμωρημένο «Καραϊσκάκης», το ένα διεξήχθη ήδη, απέναντι στον Πανιώνιο (18/2), ενώ το επόμενο είναι κόντρα στον Παναθηναϊκό, για την 24η αγωνιστική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα