Πέλκας στο gazzetta.gr: «Ποια ΑΕΚ; Στο μυαλό μας μόνο ο Ολυμπιακός»

Σταύρος Σουντουλίδης
Πέλκας στο gazzetta.gr: «Ποια ΑΕΚ; Στο μυαλό μας μόνο ο Ολυμπιακός»

bet365

Με εννιά γκολ κι άλλες τόσες ασίστ, αποδεικνύει στην πράξη, γιατί φέτος είναι η χρονιά του! Ο Δημήτρης Πέλκας μιλάει στο gazzetta.gr για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και δίνει το σύνθημα για το φινάλε της σεζόν.

Μπάγερν Μονάχου-Μπεσίκτας Με αξεπέραστο Live Στοίχημα! (21+)

Φτου ξελευτερία! Ο Δημήτρης φοράει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τελευταία φορά τη μάσκα του και μετά θα τη βγάλει για να πάρει… βαθιά ανάσα, αν και να πούμε την πάσα αλήθεια, εμείς και πολλοί από εσάς τον έχουμε συνηθίσει με την ολόμαυρη μάσκα και το «77» (το νούμερό) στην άκρη.

Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, πάντως μετά το τέλος του αγώνα στη Λαμία, ήταν χαρούμενος -και πως να μην ήταν- γιατί «κατάφερα να σκοράρω», αλλά η χαρά του ήταν πολύ μεγαλύτερη γιατί οι «ασπρόμαυροι» πρόσθεταν με το δικό του γκολ και αυτό του Μαουρίσιο, ακόμη τρεις βαθμούς στο σακούλι τους. Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ με μια εξαιρετικής έμπνευσης και εκτέλεσης πάσα του σέρβιρε στο πιάτο το γκολ, που ήταν το πρώτο του με το κεφάλι, όλα τα υπόλοιπα οκτώ ήταν με σουτ.

«Δεν χρειάστηκε να φωνάξω στον Ντιέγκο. Με είχε δει. Όπως έχει αποδείξει πολλές φορές, είναι καταπληκτικός ποδοσφαιριστής και έχει αυτή την ικανότητα. Βρέθηκα στο κατάλληλο σημείο και σκόραρα», είπε ο 24χρονος άσος του «Δικεφάλου», που παραδέχεται πως το ματς του Σαββάτου «ήταν δύσκολο παιχνίδι. Μας δυσκόλεψε πολύ η Λαμία, έχει πολύ καλή ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε όπως έπρεπε και χρειαζόταν λίγο να ηρεμήσουμε, να μπούμε με διαφορετική νοοτροπία στο δεύτερο ημίχρονο».

Το μυστικό με τον Βιεϊρίνια…

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δευτερόλεπτα πριν από την έναρξη του δευτέρου μέρους συγκεντρώθηκαν και άκουσαν από τον αρχηγό τους, τον Αντρέ Βιεϊρίνια, κάποια λόγια. «Το έχουμε καθιερώσει. Το τι είπαμε δεν θα το πούμε τώρα, θα το πούμε στο τέλος του πρωταθλήματος», σχολίασε ο Πέλκας, που έχει στρέψει το μυαλό και την προσοχή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

- Δημήτρη, είναι ένα ντέρμπι αποδείξεων για τον ΠΑΟΚ;

«Είναι ένα μεγάλο ματς, θα κρίνει πολλά, όχι μόνο αυτό το ντέρμπι, αλλά και το επόμενο με την ΑΕΚ. Εμείς κοιτάμε μόνο αυτό που έρχεται τώρα, θα αναλύσουμε τον Ολυμπιακό και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να κερδίσουμε».

- Θα σε δούμε με τη μάσκα και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό;

«Ναι, θα τη φοράω και την Κυριακή, έχω μιλήσει με τον γιατρό και ακόμα είναι λίγο επικίνδυνο να τη βγάλω. Ελπίζω στο παιχνίδι με την Τρίπολη να μην τη φοράω».

- Μήπως, το έχεις σκεφτεί, για… γούρι αν πρέπει να τη φοράς ως το τέλος της χρονιάς;

«Όχι με ενοχλεί, ανυπομονώ να τη βγάλω».

- Πάντως, με ή χωρίς μάσκα φέτος, βάσει νούμερων και αριθμών σε γκολ και ασίστ, είναι η καλύτερη χρονιά σου;

«Σίγουρα όταν είσαι παίκτης που παίζεις μπροστά, τα παρακολουθείς αυτά, έχεις προσωπικούς στόχους. Το κυριότερο είναι να παίζω σε κάθε παιχνίδι. Όταν συμβαίνει αυτό και κάνω μέσα στο γήπεδο αυτό που θέλει η ομάδα από μένα, τότε θα έρθει και το γκολ ή η ασίστ από μόνα τους. Όταν κάνεις το σωστό μέσα στον αγωνιστικό χώρο, θα ανταμειφθείς».

- Πόσο διαφορετικά είναι να παίζεις με την παρουσία κόσμου και χωρίς αυτήν, θα πληροφορηθήκατε για την απαγόρευση μετακινήσεων οπαδών μέχρι το τέλος της σεζόν;

«Κατάλαβα τη διαφορά στη Λαμία και θυμήθηκα το παιχνίδι στα Γιάννενα. Εκεί, ήταν σαν να παίζαμε εντός έδρας. Φάνηκε η διαφορά Δε μου άρεσε η απόφαση για την απαγόρευση των μετακινήσεων, τέτοιες ομάδες, όπως η Λαμία, ο ΠΑΣ, περιμένουν αυτά τα παιχνίδια για να γεμίσουν το γήπεδο και να δημιουργηθεί μια ωραία ατμόσφαιρα. Ξέρουμε πως ο κόσμος είναι μαζί μας και πως μας πιστεύει. Ο κόσμος είναι ψυχικά μαζί μας, μας ακολουθεί παντού και η θετική του ενέργεια μας φτάνει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα