Λουντ: «Θα δούμε το καλοκαίρι αν θα μείνω»

Λουντ: «Θα δούμε το καλοκαίρι αν θα μείνω»

Λουντ: «Θα δούμε το καλοκαίρι αν θα μείνω»

Ο Ρόμπιν Λουντ ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη του Παναθηναϊκού στη Λάρισα και τόνισε πως το καλοκαίρι θα φανεί αν θα παραμείνει στην ομάδα ή όχι.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Έχω παίξει πολλά παιχνίδια πίσω από τον επιθετικό. Στάθηκα καλά. Ο Δώνης είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής.Πήρα πολλές πάσες σήμερα. Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να σταθώ καλά και να βοηθήσω την ομάδα».

Για το τι σημαίνει η πρώτη εκτός έδρας νίκη της ομάδας του: «Είναι μια τεράστια ψυχολογική ώθηση για εμάς. Σημαίνει πολλά η εμφάνιση αλλά και οι τρεις βαθμοί για την ομάδα».

Για την παραμονή του: «Θα δούμε το καλοκαίρι. Είναι πολλά πράγματα που επηρεάζουν μια τέτοια απόφαση»

Για το αν υπάρχει πίεση και άγχος: «Ασφαλώς και υπάρχει πίεση και άγχος. Είμαστε ο Παναθηναϊκός, μια μεγάλη ομάδα. Ωστόσο θα πρέπει να υπάρχει και αυτοπεποίθηση»

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι και να έχουμε στόχους μέχρι το τέλος της σεζόν. Θέλουμε να έχουμε στόχους και να τους διεκδικήσουμε στα επόμενα παιχνίδια».

Για το δύσκολο πρόγραμμα του Παναθηναϊκού: «Πιστεύω ότι με την ομάδα που έχουμε μπορούμε να πάρουμε αρκετούς βαθμούς και να διεκδικήσουμε την έξοδο στην Ευρώπη. Έχουμε μεγάλες πιθανότητες να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο παρά το δύσκολο πρόγραμμα». 

Best of internet