Από Τρίτη η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Δημήτρης Τομαράς
Από Τρίτη η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Ολυμπιακός είχε ρεπό την Δευτέρα και η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αρχίζει την Τρίτη. Το τετ α τετ του Γκαρθία με τον Ανσαριφάρντ και οι πρώτες σκέψεις του Ισπανού.

Τσέλσι – Μπαρτσελόνα με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μετά τη νίκη με τον Πανιώνιο υπήρξε η ανάγκη για μία ημέρα ξεκούρασης στον Ολυμπιακό την Δευτέρα. Ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας δόθηκε ρεπό στην ομάδα. Η προετοιμασία για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός θα αρχίσει για τους Πειραιώτες την Τρίτη. Στο μεταξύ ο Γκαρθία πάντως βρήκε την ευκαιρία να τα πειε με τον Ανσαριφάρντ. Είχαν ένα τετ α τετ για το ματς με τον Πανιώνιο και το τι ακριβώς ζητάει ο Ισπανός τεχνικός. Σχετικά με την 11άδα ήδη υπάρχουν κάποιες πρώτες σκέψεις, όπως έχουμε αναφέρει. Βασικός κίπερ ο Προτό και οι Ένγκελς - Σισέ για δίδυμο στόπερ με τους Ομάρ και Χατζισαφί στα δύο άκρα. Στον άξονα ο Ρομαό με τον Ταχτσίδη και ίσως τον Οφόε δεκάρι και επιθετική τριπλέτα Μάριν, Μιραλάς και Ανσαριφάρντ.

Φυσικά και είναι ένα θέμα του εάν ο Φορτούνης μπορέσει ή όχι να επιστρέψει στην 11άδα. Ο Όσκαρ Γκαρθία πάντως δείχνει διάθεση να ποντάρει ξανά πάνω σε Ταχτσίδη, Οφόε και Μάριν. Θέση στην 11άδα εκτός από τον Φορτούνη θα διεκδικήσουν και οι Κούτρης και Πάρντο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα