Η χαρά του Γκαρθία που είχε δίπλα του την οικογένειά του

Δημήτρης Τομαράς
Η χαρά του Γκαρθία που είχε δίπλα του την οικογένειά του

bet365

Ο Όσκαρ Γκαρθία ήταν πανευτυχής που ήταν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο ήταν παρούσες η γυναίκα του με την κόρη του.

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η Έμα Γκαρσία βρέθηκε στο πλευρό του πατέρα της μαζί με την γυναίκα του στο Ολυμπιακός - Πανιώνιος. Άλλωστε ως γνωστόν ο Ισπανός τεχνικός είχε την κόρη του μετά μαζί του στην Flash Interview, φωνάζοντάς την να έρθει από την εξέδρα όπου βρισκόταν. Ο Όσκαρ Γκαρθία έχει τρία παιδιά που ζουν στην Ισπανία οπότε ήταν πολύ σημαντικό για εκείνον να είναι εδώ η οικογένειά του. Και όπως ήταν φυσικό η χαρά του ήταν μεγάλη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα