Ο Ρόλε «έψαχνε» ένα τέτοιο γκολ

Γιώργος Ντυμένος
Ο Ρόλε «έψαχνε» ένα τέτοιο γκολ

bet365

Ο Αργεντινός χαφ είναι «μανούλα» στις στημένες μπάλες και το Σάββατο, ήταν «βέβαιος» πως θα σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ
Στο ποδοσφαιρικό μας κάδρο επέστρεψε τον Γενάρη ο Μάρτιν Ρόλε. Ο Αργεντινός που μας συστήθηκε τη σεζόν 2014/15 με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, αποκτήθηκε πρόσφατα από την Κέρκυρα, με σκοπό να συμβάλει τα μέγιστα στη «μάχη» που δίνει για την παραμονής της.
Ο 33χρονος χαφ δεν χρειάζεται συστάσεις. Τον ξέρουμε και μας ξέρει. Αρα ας επικεντρωθούμε στο καθαρό αγωνιστικό σκέλος. Βλέπετε ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο 2-0 των Φαιάκων επί του Απόλλωνα Σμύρνης, που έφερε τους νησιώτες εκτός της επικίνδυνης ζώνης.
Το μεγάλο ντέρμπι της ουράς έφερε την υπογραφή του και μπορεί το όνομά του να μην υπήρχε στον πίνακα των σκόρερ, από τα πόδια του ξεκίνησαν και τα δύο τέρματα της αναμέτρησης. Στο 40' με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στη συμβολή των δοκαριών του Τσόβιτς και μετά στην πλάτη του, πριν εκείνη καταλήξει στα δίχτυα του Σέρβου κίπερ, ενώ στο 68' έπαιξε κάθετα τον Επστάιν, τον έβγαλε τετ α τετ και ο Γερμανός πλάσαρε εύστοχα.
Η φάση κλειδί του αγώνα ήταν εκείνη του πρώτου γκολ, όταν ο έμπειρος μέσος έκανε κάτι που ήθελε από καιρό. Ο Ρόλε «ψάχνεται» για τις στημένες μπάλες και αναλαμβάνει όλες τις σχετικές εκτελέσεις. Ομως σε κανένα προηγούμενο παιχνίδι των Φαιάκων, δεν καταλογίστηκε υπέρ τους ανάλογο χτύπημα. Το Σάββατο ήταν η πρώτη φορά που είδε την μπάλα στημένη στα όρια της αντίπαλης μεγάλης περιοχής. Παράλληλα ο Λατινοαμερικανός φροντίζει και ενημερώνεται πάντα για τον πορτιέρο που καλείται να αντιμετωπίσει. Ρωτάει και μαθαίνει για εκείνον, ενώ πολλές φορές τον παρακολουθεί εν δράση μέσω ίντερνετ. Αρα γνωρίζει τα δυνατά και αδύναμα σημεία του. Μάλιστα ο μύθος λέει πως πάνω στην κουβέντα, ένας φίλος του ήταν σίγουρος πως θα βρει δίχτυα με απευθείας εκτέλεση φάουλ και του μετέφερε κάτι ανάλογο. Με γνώμονα πως μπορεί να «νικήσει» τον Τσόβιτς. Οπως και ουσιαστικά έγινε.
Ο Ρόλε είναι ένα κλασικό «δεκάρι». Ζητά μπάλα και οργανώνει. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην αναμέτρηση με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» είχε τις 8 από τις 22 εύστοχες προωθητικές πάσες των Φαιάκων και επιχείρησε τα 9 από τα συνολικά 19 γεμίσματά τους. Από τα πόδια του περνάει όλο το δημιουργικό σκέλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα