Το Περιστέρι που... έσωσε τον Χατζηισαΐα!

Το Περιστέρι που... έσωσε τον Χατζηισαΐα!

Νίκος Μαρούδας
Το Περιστέρι που... έσωσε τον Χατζηισαΐα!

bet365

Πρωταγωνιστής του Ατρόμητου στη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης ήταν ο Δημήττρης Χατζηισαΐας, ο οποίος με τον δανεισμό του στους Περιστεριώτες είδε την καριέρα του να... σώζεται!

Το περασμένο καλοκαίρι ο Δημήτρης Χατζηισαΐας ενημερώθηκε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ πως δεν είναι στα πλάνα για την τρέχουσα χρονιά. Με λίγα λόγια του έγινε γνωστό πως θα παραχωρηθεί σε κάποια ομάδα. Μετά από μια πολύ δύσκολη σεζόν για τον ποδοσφαιριστή, τόσο εντός όσο κι εκτός γηπέδων εξαιτίας του χαμού του πατέρα του, τα περιθώρια είχαν στενέψει αρκετά...

Μετά το πρώτο μισό που έκανε στον ΠΑΟΚ την σεζόν 15/16 όπου αγωνίστηκε 10 φορές με την φανέλα του «δικεφάλου», ο Χατζηισαΐας έμεινε εκτός δράσης ουσιαστικά για όλη την επόμενη χρονιά. Δεν βρισκόταν, όπως φάνηκε, στα σχέδια του Βλάνταν Ίβιτς με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια στην εξέδρα. Η περσινή σεζόν για τον 25χρονο αμυντικό τελείωσε με μηδέν συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο!

Όλα αυτά ενώ υπήρξε για εκείνον ενδιαφέρον από την Στεάουα Βουκουρεστίου ώστε να τον αποκτήσει δανεικό, με τον ίδιο να απορρίπτει αυτή την προοπτική και να μένει στον ΠΑΟΚ. Όμως, αυτά δεν ήταν τα μόνα δύσκολα που κλήθηκε να περάσει ο «Χάτζη» την περσινή σεζόν... Κλήθηκε να διαχειριστεί και τον χαμό του πατέρα του. Κάτι πολύ πιο δύσκολο και πιο άσχημο φυσικά για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, που ωστόσο φαίνεται πως πλέον αγωνίζεται με μια επιπλέον δύναμη από τον ουρανό.

Η αρχή του καλού...

Με την ανακοίνωση του δανεισμού του στον Ατρόμητο άνοιγε κι ένα νέο κεφάλαιο για τον ίδιο. Ένα κεφάλαιο που γνώριζε κι ο ίδιος πως είναι μια μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψει στο επίπεδο που ήταν πριν την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Όταν άρχισαν κι ένας ένας οι παλιόφιλοι να έρχονται στο Περιστέρι, τότε ήταν σίγουρος πως η φετινή χρονιά θα είναι ξεχωριστή και θα τον φέρει και πάλι στο υψηλότερο επίπεδο.

Πρώτα τον... ακολούθησε στο Περιστέρι ο Ρισβάνης, για να ακολουθήσει ο Γιαννιώτης. Αυτό ήταν. Ο Ατρόμητος είχε δημιουργήσει μια από τις καλύτερες αμυντικές γραμμές του πρωταθλήματος. Ο «Χάτζη» ήξερε πως με αυτούς τους δύο δίπλα του εκεί στην άμυνα δεν έχει να φοβάται τίποτα. Αυτό φαίνεται πλέον και στους αριθμούς με τους Περιστεριώτες να έχουν την τρίτη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα με μόλις 14 γκολ παθητικό.

Όσο για τον ίδιο τον Χατζηισαΐα; Έχει σχεδόν το απόλυτο! Με εξαίρεση τα τρία μέχρι στιγμής παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ (δύο για το Κύπελλο, ένα για το πρωτάθλημα) που υπάρχει συμφωνία κυρίων να μην αγωνίζονται οι δανεικοί, δεν έχει χάσει κανένα άλλο λεπτό στο φετινό πρωτάθλημα. Πρώτος ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου σε λεπτά συμμετοχής με 1988' (+405' στο Κύπελλο) και δεύτερος σε συμμετοχές με 21 (+5 στο Κύπελλο), μόλις μία λιγότερη από τον Βασιλακάκη που έχει το απόλυτο.

Αυτό που του έλειπε

Όπως καταλαβαίνετε από τα παραπάνω, ο Έλληνας αμυντικός είναι από τους σημαντικότερους συντελεστές στην πορεία του Ατρόμητου στο φετινό πρωτάθλημα, όπως άλλωστε κι όλη η αμυντική λειτουργία της ομάδας του Κάναντι. Το μόνο που έλειπε ήταν το γκολ.

Φέτος η ομάδα των Δυτικών Προαστίων είχε μόλις ένα τέρμα από τα στόπερ της, το... χρυσό στα Γιάννενα με τον Καρασαλίδη. Πλέον έχει δύο... χρυσά! Ο Χατζηισαΐας ήρθε στο 91' και έδωσε ακόμα ένα σημαντικό διπλό στην Τρίπολη, αφιερώνοντάς το φυσικά που αλλού στον ουρανό. Στον πατέρα του που σίγουρα τον στηρίζει από εκεί ψηλά... Να ανοίξουμε μια παρένθεση και να σημειώσουμε, πως τα γκολ από τους στόπερ του Ατρόμητου έπρεπε να είναι τρία. Ο Ρισβάνης είχε σκοράρει στην Λάρισα, αλλά διαιτητής κι επόπτης τότε δεν είδαν πως η μπάλα πέρασε την γραμμή. Ένα από τα πολλά φετινά διαιτητικά λάθη κατά των Περιστεριωτών.

Κλείνουμε την παρένθεση επιστρέφοντας στον Χατζηισαΐα. Υπάρχουν ακόμα οχτώ αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Από αυτά θα χάσει τουλάχιστον δύο. Από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα λείψει λόγω τιμωρίας (συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες κόντρα στον Ολυμπιακό), ενώ δεν θα αγωνιστεί και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για τον δεύτερο γύρο. Στα υπόλοιπα έξι, εκτός απροόπτου, θα είναι εκεί με σκοπό να συνεχίσεις τις καλές εμφανίσεις τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα του...

Όλα ανοιχτά για το καλοκαίρι

Σιγά σιγά κι όσο περνάνε τα παιχνίδια, είναι λογικό πως και ο ίδιος θα αρχίσει να σκέφτεται τι μέλλει γενέσθαι ενόψει καλοκαιριού. Ο δανεισμός του στον Ατρόμητο ολοκληρώνεται και στον ΠΑΟΚ πολύ δύσκολα θα βρει θέση στο ρόστερ. Ιδανικό για τον ίδιο αυτή τη στιγμή θα ήταν να παραμείνει στην ομάδα του Περιστερίου.

Ο ίδιος το θέλει, η ομάδα εννοείται κι όλα είναι ανοιχτά. Φυσικά, υπάρχει πάντα και η περίπτωση του εξωτερικού εφόσον φτάσει μια καλή πρόταση στον ΠΑΟΚ. Όμως στον Ατρόμητο είναι αποφασισμένοι να παλέψουν ώστε να τον κρατήσουν και τη νέα σεζόν στο Περιστέρι, κάτι το οποίο θα κάνουν και για τον Ρισβάνη, θέλοντας να κρατήσουν τον κορμό στην άμυνα (ο Γιαννούλης έχει παραχωρηθεί με διετή δανεισμό), όσο δύσκολο κι αν φαντάζει την παρούσα στιγμή αυτό...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα