Βράνιες στα ελληνικά: «Δεν περιγράφονται τα συναισθήματά μου!» (pic)

Gazzetta team
Βράνιες στα ελληνικά: «Δεν περιγράφονται τα συναισθήματά μου!» (pic)

bet365

Δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για το χατ τρικ ο Ογκνιεν Βράνιες, που μέσω instagram αναφέρθηκε στα ελληνικά στις 50 συμμετοχές του με τη φανέλα της ΑΕΚ και το ιστορικό του χατ τρικ!

Σκόραρε τρεις φορές, σπάζοντας... ρεκόρ και ρεκόρ! Τόσο στην ιστορία της ΑΕΚ, όσο και συνολικά για το ελληνικό πρωτάθλημα!

Ο Βόσνιος στόπερ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη της Ενωσης με 4-0 επί της Ξάνθης, για την 22η αγωνιστική της Superleague Σουρωτή, ενώ βραβεύτηκε και ως MVP του αγώνα, στέλνοντας και το «μήνυμά» του στον ΠΑΟΚ, σε μια μέρα που δύσκολα θα ξεχάσει.

Αυτό επιβεβαίωσε και μέσω instagram, όπου ανάρτησε φωτογραφία από την αναμέτρηση με τους Ακρίτες και το μήνυμα στα ελληνικά: «Μεγαλη βραδια η αποψινή. 50 συμμετοχες με την Αεκ και χατ τρικ!!Τα συναισθηματα μου δεν περιγραφονται!!!».

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα