Βράνιες: «Είπα στον Πρίγιοβιτς να μας υποδεχθεί στην Τούμπα ως πρωταθλητές» (pics)

Gazzetta team
Βράνιες: «Είπα στον Πρίγιοβιτς να μας υποδεχθεί στην Τούμπα ως πρωταθλητές» (pics)

bet365

Ο Ογκνιεν Βράνιες ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στον αγώνα με την Ξάνθη και κατά τη βράβευσή του ως MVP αποκάλυψε τον... διάλογό του με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς!

Εβαλε τρία γκολ σε ένα ημίχρονο, για την ακρίβεια, σε 33'. Με αυτόν τον τρόπο, ο αμυντικός της Ενωσης έγινε ο πρώτος στην ιστορία που σκοράρει τρις σε έναν αγώνα, ενώ όσον αφορά τα... κιτρινόμαυρου ενδιαφέροντος νέα, έγινε ο πρώτος παίκτης της ΑΕΚ μετά από 11 χρόνια που καταφέρνει κάτι τέτοιο!

Μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με την Ξάνθη (4-0), ο Ογκνιεν Βράνιες μίλησε στους δημοσιογράφους, κατά τη βράβευσή του ως ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα κι αποκάλυψε αυτά για τα οποία... ενημέρωσε τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ενώ μαίνεται η κόντρα με τον ΠΑΟΚ για τον τίτλο του πρωταθλητή!

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βόσνιος:

«Πολλά πράγματα είναι περίεργα, δεν είναι τυχαία όμως, είμαι χαρούμενος για τα τρία γκολ που πέτυχα, το πιο σημαντικό όμως είναι ότι κερδίσαμε».

Αν έχει πετύχει ξανά χατ-τρικ στην καριέρα του: «Πριν από δεκαεπτά χρόνια, σε ένα παιχνίδι με τους Έφηβους».

Για το ότι είναι ο πρώτος παίκτης της ΑΕΚ μετά από πολλά χρόνια που σημειώνει χατ-τρικ: «Αυτό μου δίνει έξτρα κίνητρο να συνεχίσω την προσπάθεια».

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου από την μπασκετική ομάδα κι αν σκέφτεται ο ίδιος ανάλογους τίτλους: «Αρχικά θέλω να συγχαρώ και εγώ με τη σειρά μου την ομάδα μπάσκετ για το Κύπελλο. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και οι τίτλοι».

Για την επόμενη αγωνιστική που η ΑΕΚ πάει στον Ατρόμητο: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, χθες πήρα τον φίλο μου τον Πρίγιοβιτς και του είπα ότι θα μας υποδεχθούν στην Τούμπα σαν πρωταθλητές».

Για τον επαναληπτικό με την Ντιναμό Κιέβου: «Πιστεύω στην πρόκριση, είμαστε καλύτεροι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα