Χιμένεθ: «Υπερήφανος για την ΑΕΚ»

Χιμένεθ: «Υπερήφανος για την ΑΕΚ»

Gazzetta team
Χιμένεθ: «Υπερήφανος για την ΑΕΚ»

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ αποθέωσε τους παίκτες του μετά το 4-0 επί της Ξάνθης, όπως και την ομάδα μπάσκετ, τονίζοντας ότι η Ενωση θα πρέπει να ανταμειφθεί φέτος για τη δουλειά της.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σεβιγιάνος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου.

Για το αν του έτυχε ξανά στην προπονητική του καριέρα να βάλει τρία γκολ ένας στόπερ: «Δεν θυμάμαι, αν θυμάμαι καλά πρέπει να το είχε κάνει ο Φάσιο, για να είμαι ειλικρινής δεν το θυμάμαι. Αυτό βασίζεται στη δουλειά όμως, σε μια συνέντευξη Τύπου είχα ερωτηθεί γιατί δεν έχουμε αποτέλεσμα ενώ παίρνουμε τόσα πολλά κόρνερ. Δεν είμαστε πολύ δυνατοί στο ψηλό παιχνίδι, αυτό που κάνουμε είναι να δουλεύουμε για να βελτιωθούμε στις στημένες φάσεις. Η αλήθεια είναι ότι ο Βράνιες τα κατάφερε όταν του ήρθε η μπάλα, εμείς παίξαμε με τρεις επιθετικούς και τα γκολ ήρθαν από ένα στόπερ και τον Μπακασέτα που δεν είναι καθαρός επιθετικός. Θέλουμε οι επιθετικοί μας να βοηθούν την άμυνα και οι αμυντικοί την επίθεση».

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την αντίδραση της ομάδας μετά τον εκνευρισμό που προκάλεσαν οι διαιτητικές αποφάσεις στα πρώτα λεπτά: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την αντίδραση τους μετά από αυτά τα διαιτητικά λάθη, ας τα ονομάσουμε λάθη. Λέω πάντα ότι είναι δύσκολο να είσαι διαιτητής και ότι το ανθρώπινο λάθος πρέπει να είναι αποδεκτό και να συγχωρείται. Επειδή, όμως, παίζονται πολλά, με ανησυχεί το γεγονός ότι δεν έχουμε τύχη με τους διαιτητές. Δεν την είχαμε ούτε με τη Ντιναμό ούτε σήμερα. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, βήμα-βήμα και να παίζουμε στο 120% σε κάθε ματς. Σήμερα αν δεν είχαν σκοράρει οι Βράνιες-Μπακασέτας και έληγε 0-0 το ματς θα ήταν να τρελαίνεσαι...».

Για το πώς θα αντιδρούσε αν του έλεγε κάποιος πριν την έναρξη ότι η ΑΕΚ θα προηγείται με 3-0 στο 30' από χατ-τρικ του Βράνιες: «Θα του έλεγα πολύ καλά, δεν είναι το φυσιολογικό αυτό βέβαια... Στα πρώτα λεπτά πάντως -και αυτό δεν είναι υπερβολή- θα μπορούσε να είναι 5-0 το σκορ με τα πέναλτι. Η ομάδα μπήκε πάρα πολύ καλά στο ματς σήμερα και μπορεί ο διαιτητής να μην είχε απόλυτη επιτυχία σε κάποιες αποφάσεις αλλά επαναλαμβάνω ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να είσαι διαιτητής. Θυμώνω, εκνευρίζομαι πάρα πολύ, αλλά επειδή είμαι ο πρώτος που κάνει λάθη, έχω μάθει να τα αποδέχομαι».

Για το αν ο τίτλος είναι υπόθεση ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και για το πώς υποδέχονται στην ομάδα το "νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές" που φωνάζουν πλέον σε κάθε ματς οι οπαδοί, αν υπάρχει πίεση: «Οταν ακούμε αυτά τα συνθήματα πρέπει να παίρνουμε ώθηση, κάνουμε πολύ καλή δουλειά και ονειρευόμαστε. Θα μιλήσω για την ομάδα μου, όχι για αντίπαλο. Η ΑΕΚ κάνει καταπληκτική σεζόν, παίζει και δουλεύει πολύ, νικάει. Η αλήθεια είναι ότι κάνουμε πάρα πολύ καλή δουλειά, πρέπει να συνεχίσουμε και μακάρι να πάρουμε κάποιο... χρυσό μετάλλιο για την προσπάθεια των παικτών μου, είμαι υπερήφανος για αυτούς ανεξάρτητα από το πώς θα κλείσει η σεζόν, με τις διάφορες αντιξοότητες που είχαμε ή έχουμε να αντιμετωπίσουμε φέτος (τραυματισμοί). Δίνουμε τη μάχη μας για έναν τίτλο, μακάρι να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε, αλλά η οικογένεια της ΑΕΚ γιόρτασε χθες ένα κύπελλο και θέλω να συγχαρώ την ομάδα μπάσκετ. Η οικογένεια της ΑΕΚ γιορτάζει και αισθάνομαι πραγματικά υπερήφανος που ανήκω σε αυτή την οικογένεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα