Χιμένεθ: «Δεν μου άρεσε που χαλαρώσαμε στο β' μέρος»

Gazzetta team
Χιμένεθ: «Δεν μου άρεσε που χαλαρώσαμε στο β' μέρος»

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ θέλησε να σταθεί στη χαλαρότητα των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη.

Το παιχνίδι με την Ξάνθη εξελίχθηκε σε... πάρτι για την ΑΕΚ, που επικράτησε με 4-0 και παρέμεινε σε απόσταση «αναπνοής» από την κορυφή της βαθμολογίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA ο Ισπανός τεχνικός:

«Από την αγωνιστική μας κατάσταση είμαι ικανοποιημένος, ειδικά στο πολύ καλό μας πρώτο ημίχρονο, όπου καταφέραμε να προηγηθούμε με πολλά γκολ. Η αλήθεια είναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς ήμασταν μπροστά με 4-0, παίξαμε χαλαρά και χωρίς ένταση. Αυτό δεν είναι κάτι που μπορώ να δεχθώ, αλλά δεν είναι εύκολο να έχεις την ίδια ένταση με το 1-0 και την ίδια με το 4-0.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Τα παιχνίδια κρατάνε 90 λεπτά, είτε παίξεις με ένταση είτε όχι, 45 λεπτά θα έχει το κάθε ημίχρονο. Ίσως η χαλαρότητα στο δεύτερο ημίχρονο να είναι το μόνο αρνητικό από την εμφάνισή μας, ίσως υπήρχε κι ένα πράγμα ακόμα αλλά θα μου επιτρέψετε να το κρατήσω για εμένα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα