Χατζηνικολάου: «Μόλις δεχόμαστε γκολ έρχεται η κατάρρευση»

Gazzetta team
Χατζηνικολάου: «Μόλις δεχόμαστε γκολ έρχεται η κατάρρευση»

bet365

Στο ψυχολογικό κομμάτι απέδωσε την ήττα από τον ΠΑΣ ο τεχνικός του Πλατανιά Γιάννης Χατζηνικολάου λέγοντας πως μόλις η ομάδα του δεχθεί γκολ έρχεται η κατάρρευση.

Αναλυτικά ο Γιάννης Χατζηνικολάου μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου ανέφερε τα εξής: «Το παιχνίδι είχε δύο εικόνες. Ενα πρώτο ημίχρονο που ήταν μοιρασμένο και από τις δύο ομάδες. Εμείς επιθετικά δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για να προηγηθούμε, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Στο β’ ημίχρονο μόλις δεχτήκαμε το γκολ χάθηκαν όλα τα ψυχικά αποθέματα από την ομάδα για να το «γυρίσει». Ηρθε γρήγορα και το δεύτερο (γκολ) και εκεί χάθηκαν όλα. Πρέπει μέχρι τέλους με αξιοπρέπεια και προσπάθεια να τελειώσουμε το πρωτάθλημα».

Για το αν διακατέχεται από απογοήτευση: «Δεν είναι απογοήτευση, είναι ρεαλισμός και πηγάζει απ’ το γεγονός ότι τα ψυχικά αποθέματα κάποιων παικτών, με το που θα δεχθεί η ομάδα γκολ, έρχεται η κατάρρευση. Είμαι σε δεύτερο παιχνίδι που είμαι εδώ και το βλέπω. Οσο το αποτέλεσμα δεν είναι παθητικό και υπάρχει ο απαραίτητος «ενθουσιασμός» προσπαθούν να βγουν κάποιες ευκαιρίες που σου δίνουν μια ελπίδα ότι θα σκοράρεις. Ο παίκτης εκεί ξεχωρίζει… Όταν θα έρθει η στραβή, τι ψυχικά αποθέματα έχει για να μπορέσει να το γυρίσει».

Για το αν έχει μιλήσει με τον πρόεδρο και πώς βλέπει την κατάσταση αλλά και για το τι σκέφτεται για την επόμενη μέρα: «Είμαι δύο εβδομάδες στην ομάδα και προσπαθούμε καλά-καλά να τη μάθω. Εχουμε μία επαφή αλλά δεν συζητάμε γι’ αυτά τα θέματα. Προείχε το να κυνηγήσουμε κάποιο αποτέλεσμα σε αυτά τα δυο παιχνίδια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα