Χατ τρικ έντεκα χρόνια μετά για την ΑΕΚ

Χατ τρικ έντεκα χρόνια μετά για την ΑΕΚ

Gazzetta team
Χατ τρικ έντεκα χρόνια μετά για την ΑΕΚ

bet365

Ο Όγκιεν Βράνιες, πέτυχε χατ τρικ σε 33 λεπτά στο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Ξάνθη κι έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Ένωσης που το πετυχαίνει μετά τον Νίκο Λυμπερόπουλο, έντεκα χρόνια πριν!

Απίθανο αυτό που πέτυχε ο Όγκιεν Βράνιες κόντρα στη Ξάνθη. Ο Βόσνιος αμυντικός, κατάφερε να σημειώσει χατ τρικ μόλις σε 33 λεπτά αγώνα και να καθαρίσει ουσιαστικά από πολύ νωρίς το παιχνίδι για την ΑΕΚ.

Ο Βράνιες, είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Ένωσης που πετυχαίνει χατ τρικ, έντεκα χρόνια μετά την τελευταία φορά που είχε συμβεί αυτό. Συγκεκριμένα ήταν 15 Απριλίου 2007, όταν ο Νίκος Λυμπερόπουλος είχε σημειώσει τρία τέρματα σε ένα παιχνίδι της ΑΕΚ με το Αιγάλεω (5-2).

Νόμιμο στοίχημα με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Επίσης, ο Βόσνιος αμυντικός, έγινε ο πρώτος ξένος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που πέτυχε χατ τρικ στο πρωτάθλημα τον 21ο αιώνα. Αμέσως προηγούμενος ήταν ο Ντράγκαν Τσίριτς στις 17 Οκτωβρίου 1999, όταν η ΑΕΚ είχε επικρατήσει του Ηρακλή με 3-2.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα