Με Μουνιέ στη Λάρισα ο Παναθηναϊκός

Με Μουνιέ στη Λάρισα ο Παναθηναϊκός

Νίκος Μαρούδας
Με Μουνιέ στη Λάρισα ο Παναθηναϊκός

bet365

Έτοιμος για το παιχνίδι με την ΑΕΛ είναι ο Μουνιέ, ο οποίος βρίσκεται στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της Καθαράς Δευτέρας στη Λάρισα.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με την ΑΕΛ με την προπόνηση να περιλαμβάνει προθέρμανση, κορόιδο, ασκήσεις με πάσες και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Λουτσιάνο, Μολίνς ενώ απών με άδεια είναι ο τραυματίας Μυστακίδης. Φυσικά οι τέσσερίς τους έμειναν εκτός, ενώ αντίθετα Μουνιέ και Στάικος επιστρέφουν στην αποστολής του «τριφυλλιού».

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Βλαχοδήμος, Διούδης, Ευαγγέλου, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Μαυρομάτης, Λουντ, Στάικος, Κάτσε, Τζανδάρης, Μπουζούκης, Κουντουριώτης, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης και Πίσπας.

Παίξε νόμιμα το Amazing Stars της Novomatic στην Sportingbet.gr, με μεγάλες καθημερινές προσφορές*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα