ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Ο Παναθηναϊκός δεν κλέβει παιχνίδια, αλλά τα κερδίζει μέσα στο γήπεδο!»

Gazzetta team
ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Ο Παναθηναϊκός δεν κλέβει παιχνίδια, αλλά τα κερδίζει μέσα στο γήπεδο!»

bet365

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε σε όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας για το πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΛ στη Λεωφόρο τονίζοντας πως όσα λέει ο ισχυρός άντρας των «βυσσινί» εκθέτουν τον πάγκο της ομάδας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σέβεται απόλυτα την ΑΕΛ και την ιστορία της και αύριο θα αγωνιστεί με πάθος για τη νίκη όπως άλλωστε κάνει σε κάθε αγώνα. Από εκεί και πέρα, όσα υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, όχι μόνο απέχουν πολύ από την πραγματικότητα, αλλά επιπλέον δεν τιμούν την ιστορία και το ήθος της ομάδας που εκπροσωπεί. Ο Παναθηναϊκός δεν κλέβει παιχνίδια, αλλά τα κερδίζει μέσα στο γήπεδο! Οσο για το ήθος του προπονητή μας, Μαρίνου Ουζουνίδη, όχι μόνο δεν χωρά καμιά αμφισβήτηση, αλλά τα όσα ισχυρίζεται ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ εκθέτουν τον… πάγκο της ομάδας του».

Ολυμπιακός -Πανιώνιος Ατελείωτη δράση στο live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα