Στο νοσοκομείο με διάσειση ο Στάμου

Gazzetta team
Στο νοσοκομείο με διάσειση ο Στάμου

bet365

Ο Δημήτρης Στάμου στάθηκε άτυχος στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού μετά από χτύπημα με παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, έχοντας υποστεί διάσειση.

Στο 53', σε μια φάση που όπως εξελίχθηκε προκάλεσε τα «πάθη» στα Περιβόλια, ο Μιχαήλ έκανε εντυπωσιακό γυριστό και σημάδεψε το δοκάρι του Κλιάγιτς. Στο ξεκίνημα της φάσης όμως, ο αμυντικός του Πλατανιά συγκρούστηκε με κάποιον παίκτη του ΠΑΣ και σωριάστηκε στην περιοχή. Ετσι, ο Μιχαήλ δεν υποδείχθηκε οφσάιντ, ενώ και ο διαιτητής Μάνταλος δεν διέκοψε το παιχνίδι.

Το χτύπημα στο κεφάλι του Ελληνα αμυντικού ήταν σοβαρό, όπως αποδείχθηκε. Ο Στάμου αντικαταστάθηκε στο 58' και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των Χανίων για εξετάσεις, αφού είχε υποστεί διάσειση.

Και στο καζίνο... πρώτο τραπέζι Vista (21+)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα