Η Μπενφίκα βλέπει τον Κούτρη για αντί-Γκριμάλντο

Η Μπενφίκα βλέπει τον Κούτρη για αντί-Γκριμάλντο

Δημήτρης Τομαράς
Η Μπενφίκα βλέπει τον Κούτρη για αντί-Γκριμάλντο

bet365

Ο Λεονάρντο Κούτρης φέρεται να απασχολεί ξανά έντονα την ομάδα της Μπενφίκα ως αντί-Γκριμάλντο, όπως προκύπτει από νεότερη πληροφόρηση από την Πορτογαλία.

Ο 22χρονος Γκριμάλντο είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται στη Νάπολι από το καλοκαίρι και μετά και η O Jogo αναφέρει πως ο Κούτρης είναι ξανά για τα καλά στο μεταγραφικό... κάδρο της Μπενφίκα. Οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν ότι ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού είναι μία περίπτωση που μπορεί να κλείσει και να προχωρήσει καλύπτοντας έτσι το κενό που θα αφήσει η αποχώρηση του Αλεχάντρο Γκριμάλντο.

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα