ΠΑΟΚ: Επίθεση για… φίλημα, άμυνα για Όσκαρ!

ΠΑΟΚ: Επίθεση για… φίλημα, άμυνα για Όσκαρ!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Επίθεση για… φίλημα, άμυνα για Όσκαρ!

bet365

Ένα μοναδικό επίτευγμα του ΠΑΟΚ, που συνοδεύει το τρελό σερί των 10 νικών στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, αποδεικνύοντας την σωστή αντίληψη και προσέγγιση των αγώνων.

Παρά το κλίμα ευφορίας, που εκφράστηκε και από τους λίγους οπαδούς του, οι οποίοι βρήκαν τελικά τρόπο να είναι δίπλα του στη Λαμία ζητώντας «πρωτάθλημα και κύπελλο στον Πύργο το Λευκό», ο ΠΑΟΚ «πέταξε» τα πρώτα 45 λεπτά μένοντας μακριά από τον καλό εαυτό. Ένα πρόσωπο που το είχε παρουσιάσει στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά στη Λαμία είχε μια ανούσια υπεροχή της μπάλας, που κάποια στιγμή άγγιξε το 70%, χωρίς αυτό να του δίνει απόλυτη κυριαρχία και πλην μιας φάσης (με τον Βαρέλα στο 24’) την ξεκάθαρη ευκαιρία για το γκολ.

Στο ξεκίνημα του β’ μέρους «χτύπησε» δύο φορές, με Πέλκα και Μαουρίσιο, με το μόνο που είχαν να κάνουν οι παίκτες του στα υπόλοιπα 30 λεπτά ήταν να διαχειριστεί το υπέρ του σκορ. Κι αυτό ήταν το πιο εύκολο κομμάτι του αγώνα! Οι παίκτες του Λουτσέσκου είχαν φέρει το ματς στα μέτρα τους, το άγχος για το γκολ είχε… πάει περίπατο και τα λεπτά που κύλησαν μέχρι το φινάλε ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα.

Ολυμπιακός -Πανιώνιος Ατελείωτη δράση στο live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

H αμυντική προσήλωση που βγάζουν, εδώ και καιρό, οι «ασπρόμαυροι» είναι το… κάτι άλλο! Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 93ο λεπτό, όταν όλα είχαν κριθεί, για να απειληθεί η εστία του Πασχαλάκη, που δεν τρώει γκολ ούτε από αντιπάλους, αλλά ούτε κι από… συμπαίκτες! Αλλωστε, σε συνολικά 14 ματς κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ έχει δεχθεί μόλις 2 γκολ.

Ο «Δικέφαλος» «τρέχει» ένα σερί 10 νικών στο πρωτάθλημα, ήτοι 900 και βάλε λεπτά, στο οποίο είδε μόλις μια φορά να παραβιάζεται η εστία του, από τον Πέδρο Κόντε στο ματς ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 1-3.

Κι όλο αυτό, σε συνδυασμό με τα 28 γκολ στην επίθεση, δηλαδή 2.8 μ.ο. ανά αγώνα, κάτι δείχνουν…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα