Πλατανιάς - ΠΑΣ Γιάννινα 0-3 (vid)

Φώτης Καρακούσης
Πλατανιάς - ΠΑΣ Γιάννινα 0-3 (vid)

bet365

Ο... δαιμονισμένος Πέδρο Κόντε συνέχισε το σερί του με δύο γκολ και ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε 3-0 μέσα στην έδρα του Πλατανιά, πλησιάζοντας ξανά την πεντάδα! Ο Μπέριος στο 86' το «κερασάκι».

Όσο έχω εσένα δεν φοβάμαι κανέναν, λέει το γνωστό τραγούδι και στα Γιάννενα μπορούν άνετα να το τραγουδάνε στον Πέδρο Κόντε. Ο Ισπανός επιθετικός πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις σκοράροντας κατά συνεχώς και οδηγάει σε τροχιά Ευρώπης του Ηπειρώτες. Ο ΠΑΣ πέρασε σαν σίφουνας και από τα Περιβόλια επικρατώντας με 3-0 και μπορεί πλέον να σκέφτεται για τα καλά την Ευρώπη. Άλλωστε αν σήμερα ο Ολυμπιακός επικρατήσει του Πανιωνίου και η ΑΕΚ της Ξάνθης, η διαφορά από την 5η θέση θα είναι μόλις 3 βαθμοί.

Στον αντίποδα οι Κρητικοί αν και μαθηματικά έχουν ελπίδες, λογικά σήμερα πρέπει να είπαν αντίο στην κατηγορία. Με μόλις 10 βαθμούς και κυρίως με τόσο άσχημες εμφανίσεις, είναι εξαιρετικά δύσκολα ο Πλατανιάς να μπορέσει να μείνει στην super league, ειδικά αν δεν καταφέρνει να κερδίσει τέτοια παιχνίδια μέσα στο σπίτι του.

Νόμιμο στοίχημα με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ήταν καλύτερος από το ξεκίνημα παρότι δεν σκόραρε

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο ημίχρονο. Ένα πρώτο ημίχρονο που όπως και το δεύτερο ανήκε στον ΠΑΣ. Οι Γιαννιώτες ήταν καλύτεροι και το έδειξαν απέναντι σε έναν Πλατανιά που σε σχέση με το δεύτερο ημίχρονο, πάλεψαν στο ξεκίνημα, αλλά δεν κατάφεραν κάτι. Την μεγάλη ευκαιρία στο διάστημα αυτό την είχαν οι φιλοξενούμενοι με τον Μπετρά στο 33' να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στο δοκάρι.

Σε τέσσερα λεπτά το καθάρισε ο Κόντε

Το ξεκίνημα της επανάληψης ήταν εντελώς διαφορετικό και αυτό είχε να κάνει με τον Κόντε. Ο Ισπανός μπήκε φουριόζος και μέσα σε τέσσερα λεπτά είχε τελειώσει το ματς πετυχαίνοντας δύο γκολ. Αρχικά στο 47' με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ και εν συνεχεία στο 51' με πλασέ που δείχνει πόσο μεγάλος παίκτης είναι έκανε το 0-2. Τα γρήγορα γκολ ανέβασαν στα ύψη την ψυχολογία των Ηπειρωτών και έριξαν αυτή των Κρητικών με τον ΠΑΣ στο 53' να φτάνει μια ανάσα από το 0-3, αλλά το "ψαλιδάκι" του Μιχαήλ σταμάτησε στο δοκάρι.

Ένα 0-3 που ήρθε τελικά με τον Μπέριο στο 86' ο οποίος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό σκορ και έδωσε ακόμα μεγαλύτερη έκταση στη νίκη του ΠΑΣ που ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του στο φετινό πρωτάθλημα.

MVP: Ο άνθρωπος έβαλε δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του (τα δύο πρώτα μάλιστα) και έφτασε και στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ. Πραγματικά τι άλλο να έκανε ο Κόντε για να είναι ο πολυτιμότερος του σημερινού ματς;

Στο ύψος του: Όλος ο ΠΑΣ στάθηκε στο ύψος του, αλλά αν θέλαμε να βάλουμε κάποιον θα βάλουμε τον Χαλκιαδάκη που ήταν εξαιρετικά επικίνδυνος για την άμυνα του Πλατανιά.

Αδύναμος κρίκος: Και εδώ θα βάλουμε όλη την ομάδα και συγκεκριμένα τον Πλατανιά. Οι Κρητικοί ήταν κακοί στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και δεν μπόρεσαν να παλέψουν μια αναμέτρηση που θα τους έδινε ελπίδες σωτηρίας.

Η γκάφα: Θα λέγαμε πως είναι στην τριπλή ευκαιρία του Πλατανιά, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να σκοράρουν και να μένουν στο μηδέν που τους στοίχισε την οδυνηρή ήττα,

Το στραγάλι: Δεν ήταν κακός ο Μάνταλος, αν και στην μία φάση που ήταν κρίσιμη φάνηκε να μην βλέπει πως ο Ενσικουλού πατούσε γραμμή δίνοντας φάουλ και όχι πέναλτι με το σκορ να είναι 0-2. Μια φάση που μπορεί να έκρινε πολλά στην συνέχεια του ματς, μπορεί και τίποτα.

Το ταμείο του Gazzetta.gr: Τα πράγματα είναι απλά στο ποδόσφαιρο. Όταν παίζεις την σωτηρία σου και απέναντί σου δεν είναι κάποιο μεγαθήριο, τότε μπαίνεις με το μαχαίρι στα δόντια για να κερδίσεις. Αυτό δεν το έκανε ο Πλατανιάς, ο ΠΑΣ από την άλλη έδειξε πως είναι πολύ καλύτερος και πήρε με άνεση το τρίποντο.

Οι συνθέσεις:

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κλιάιτς, Νίλι (76' Στανισάβλιεβιτς), Στάμου (58' Ντουαλά), Καρυπίδης, Βάντερσον, Πατράλης, Πλιάτσικας, Μαλσά, Ενσικουλού, Ουντότζι (49' Κασάλιτσα), Πετρόπουλος

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Καρανίκας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος (76' Μπέριος), Αποστολόπουλος, Γαρουφαλιάς, Μανθάτης (71' Νικολιάς), Βιντάλ, Χαλκιαδάκης (58' Γιάκος), Μπετρά, Κόντε

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα