Συνεχίζει με Παράσχο ως το τέλος ο Απόλλων Σμύρνης

Gazzetta team
Συνεχίζει με Παράσχο ως το τέλος ο Απόλλων Σμύρνης

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης με ανακοίνωσή του ξεκαθαρίζει ότι δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Γιώργου Παράσχου από την τεχνική ηγεσία, τονίζοντας ότι «η διοίκηση, το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές συνεχίζουν όλοι μαζί μέχρι τέλους της προσπάθεια».

Μετά τη χθεσινή ήττα από την Κέρκυρα, φήμες θέλανε τον Γιώργο Παράσχο να αποτελεί παρελθόν από τον Απόλλωνα Σμύρνης, με την ομάδα να υποχωρεί στην προτελευταία θέση και στη ζώνη του υποβιβασμού.

Ωστόσο, με ανακοίνωσή του ο Απόλλωνας Σμύρνης ξεκαθάρισε πως θέμα Παράσχου δεν υφίσταται και πως όλη η ομάδα θα συνεχίσει μαζί μέχρι το τέλος της σεζόν παλεύοντας για τη σωτηρία.

Ολυμπιακός -Πανιώνιος Ατελείωτη δράση στο live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα, η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ξεκαθαρίζει ότι η ομάδα μας βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία κυρίως λόγω εσφαλμένων διαιτητικών αποφάσεων και εξ αιτίας της ατυχίας της.

Παρά το γεγονός αυτό, η διοίκηση, το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές συνεχίζουμε όλοι μαζί μέχρι τέλους της προσπάθεια προκειμένου να επιτύχουμε τον στόχο μας. Τα δημοσιεύματα για συναντήσεις με άλλους προπονητές είναι αναληθή. Ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας και μόνο κακό κάνουν στην ομάδα μας.

Κακό στην ομάδα μας κάνουν και όσοι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή αναλώνονται σε κριτική για τις όποιες επιλογές έχουν γίνει. Αυτό που προέχει είναι οι φίλαθλοι της ομάδας να βρίσκονται στο πλευρό του προπονητή και των ποδοσφαιριστών και να στηρίξουν τη δύσκολη προσπάθεια που κάνουν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Οτιδήποτε άλλο μόνο αποπροσανατολιστικά για την ομάδα μας μπορεί να ενεργήσει και να κάνει ακόμα πιο δύσκολη της θέση της».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα