Βρήκαν τρόπο να είναι εκεί, δίπλα στον ΠΑΟΚ! (pics)

Βρήκαν τρόπο να είναι εκεί, δίπλα στον ΠΑΟΚ! (pics)

Σταύρος Σουντουλίδης
Βρήκαν τρόπο να είναι εκεί, δίπλα στον ΠΑΟΚ! (pics)

bet365

Τα μέτρα της αστυνομίας είχαν μετατρέψει σε «φρούριο» την πόλη της Λαμίας και το ΔΑΚ, ωστόσο οι φίλοι του «Δικεφάλου», έστω και λίγοι, ήταν εκεί και ακούστηκε δυνατά το «ΠΑΟΚ»!

Εγιναν πολλά πριν από ένα παιχνίδι ελληνικού πρωταθλήματος. Δηλώσεις, ανακοινώσεις, απαγορεύσεις, μέτρα, αστυνόμευση παντού, με ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο να έχει μετατραπεί σε «φρούριο».

Κι όμως, αυτό που στο τέλος της βραδιάς έμεινε ήταν η παρουσία των φίλων του «Δικεφάλου» στις κερκίδες του ΔΑΚ Λαμίας. Βρήκαν τρόπο, μια χούφτα φίλοι του να είναι δίπλα στην ομάδα, να ακουστεί σ’ ένα ακόμη γήπεδο το «ΠΑΟΚ», που στο τέλος με το φωτεινό πίνακα να δείχνει το «0-2» να μετατρέπεται σε «Πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Πύργο το Λευκό»!

Νόμιμο στοίχημα με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Μπήκαν νομότυπα στο γήπεδο (με προσκλήσεις) και δεν συνέβη το παραμικρό, όταν εκδηλώθηκαν στο ξεκίνημα του β’ μέρους. Απλά, η αστυνομία δεν ήξερε προς πια κατεύθυνση να πάει, καθώς υπήρχαν δυνατές φωνές και απέξω από το γήπεδο!

Ηταν καμιά εικοσαριά φίλοι του ΠΑΟΚ που έφτασαν να σκαρφαλώσουν στο δάσος, που βρίσκεται πάνω από τη μία πλευρά του ΔΑΚ Λαμίας, για να είναι κι αυτοί εκεί! Στο τέλος της βραδιάς δεν είχε συμβεί το παραμικρό...

Με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ να υποστηρίζει σήμερα, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter, ως τη «φωτογραφία της ημέρας», το στιγμιότυπο από το… βουνό!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα