Νέες επαφές μέσω μάνατζερ με την Αλ Αΐν για τα λεφτά του Μπεργκ

Νέες επαφές μέσω μάνατζερ με την Αλ Αΐν για τα λεφτά του Μπεργκ

Gazzetta team
Νέες επαφές μέσω μάνατζερ με την Αλ Αΐν για τα λεφτά του Μπεργκ

bet365

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν πως και πως τα λεφτά της Αλ Αΐν και για τον λόγο αυτό ένας μάνατζερ έχει αναλάβει τη διαμεσολάβηση προκειμένου να τελειώσει άμεσα το θέμα.

Τα χρήματα που οφείλει η Αλ Αΐν για την μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ περιμένουν στο «τριφύλλι». Οι «πράσινοι» γνωρίζουν καλά ότι τα λεφτά αυτά θα αποτελέσουν ανάσα για τα οικονομικά του συλλόγου, καθώς το 60% θα πάει στους παίκτες για τη δόση του Οκτωβρίου που τους οφείλεται.

Για τον λόγο αυτό σύμφωνα με δημοσιεύματα, ένας μάνατζερ ο οποίος είχε εμπλοκή στην μεταγραφή του Μπεργκ το καλοκαίρι, έχει αναλάβει ρόλο μεσολαβητή ώστε να βρεθεί όσο γίνεται ποιο σύντομα λύση και να πάρει ο Παναθηναϊκός τα λεφτά.

Ολυμπιακός -Πανιώνιος Ατελείωτη δράση στο live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα