Στο κυνήγι του ΠΑΟΚ

Θοδωρής Βασίλης
Στο κυνήγι του ΠΑΟΚ

bet365

Η ΑΕΚ θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στην Ξάνθη για να παραμείνει κοντά στον ΠΑΟΚ, την ώρα που ο Ολυμπιακός ψάχνει γιατρικό κόντρα στον αποδεκατισμένο Πανιώνιο. Το τελευταίο του χαρτί παίζει ο Πλατανιάς κόντρα στον ΠΑΣ, Λεβαδειακός - Παναιτωλικός το άλλο ματς της Κυριακής της 22ης αγωνιστικής.

Η ΑΕΚ μετά τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα και περιμένει την Ξάνθη με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα την κρατήσει σε απόσταση αναπνοής από τον ΠΑΟΚ. Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν υπολογίζει τους τραυματίες Κονέ, Λόπες, τον ανέτοιμο Τσόσιτς και τον τιμωρημένο Μπακάκη. Αντίθετα, επιστρέφει ο Μασούντ ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε. Η Ξάνθη από την πλευρά της ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς τον Φλίσκα αλλά και τον Λουσέρο.

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο απογοητευμένος Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Πανιώνιο με στόχο να επανέλθει στις νίκες και να ανέβει ξανά στην τρίτη θέση. Οι «ερυθρόλευκοι» και ο Όσκαρ Γκαρθία έχουν για άλλο ένα ματς αρκετά προβλήματα αφού εκτός είναι οι Φορτούνης, Σισέ όπως και ο Σεμπά. Αντίθετα, οι Ταχτσίδης και Μιραλάς οι οποίοι επίσης τραυματίστηκαν στο Περιστέρι βρέθηκαν κανονικά στην αποστολή. Τα προβλήματα δεν λείπουν και για τον Πανιώνιο με τον Μιχάλη Γρηγορίου να μην έχει στην διάθεσή του τους τραυματίες Σιώπη, Ντουρμισάι και Γεσίλ, καθώς και τους τιμωρημένους Σαββίδη, Μπανανά, Κόρμπο.

Ολυμπιακός -Πανιώνιος Ατελείωτη δράση στο live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Στην Λιβαδειά ο τοπικός Λεβαδειακός περιμένει τον Παναιτωλικό θέλοντας να συνεχίσει την ανοδική του πορεία και να εδραιωθεί στην πρώτη δεκάδα. Ο Ζοσέ Ανιγκό δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μπελγκαζουανί, Νιασέ, ενώ το τελευταίο διάστημα οι Γιουσούφ, Ντιόγκο ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς. Στον Παναιτωλικό θα ταξιδέψουν στην Λιβαδειά με στόχο να πάρουν κατά κάποιο τρόπο εκδίκηση για την ήττα του πρώτου γύρου με τον Τραϊανό Δέλλα να μην έχει σην διάθεσή του τους τραυματίες Τσοκάνη, Μπράβο, Ρότσα και Ροντρίγκες.

Τέλος, στα Περιβόλια ο ουραγός Πλατανιάς υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος προέρχεται από σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού. Οι γηπεδούχοι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για την παραμονή με τον Γιάννη Χατζηνικολάου να μην υπολογίζει τους Ντικαμονά, Δημούτσο και Κοροβέση. Όσον αφορά τον ΠΑΣ, ταξίδεψε στην Κρήτη με τρεις απουσίες αφού εκτός είναι οι Σκόνδρας, Ντόλοβατς και ο τιμωρημένος Μπουκουβάλας.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (17/2)

Κέρκυρα - Απόλλων 2-0
Αστέρας - Ατρόμητος 0-1
Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2

Κυριακή (18/2)
Πλατανιάς - ΠΑΣ Γιάννινα (15:00, NS2)
Λεβαδειακός - Παναιτωλικός (17:15, NS3)
ΑΕΚ - Ξάνθη (17:15, NS2)
Ολυμπιακός - Πανιώνιος (19:30, NS1)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα